Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 191 találat van a Deluxe.hu oldalon

Idén kopottabb lesz a cannes-i filmfesztivál

2009. április 30.

Kevésbé lesz fényűző az idei Cannes-i filmfesztivál a gazdasági válság miatt. Kevesebb vendég érkezik, számos partit meg sem rendeznek, a legfelkapottabb szálloda azonban már februárban megtelt, és a világ legdrágább lakosztálya is foglalt.


Tobzódhatnak hétvégén a pálinkarajongók

2008. december 04.

A Magyar Pálinka Lovagrend immár harmadik éve december 6-át tartja az év egyik legfontosabb napjának. Mikulás napja ugyanis ma már a pálinka saját ünnepnapja is. December 5. és 7. között rendezik a Pálinka Árkádiát a Kossuth téren, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium épületének árkádjai alatt. Ezzel párhuzamosan a városligeti Vajdahunyadvárban is várnak programok a pálinkarajongókra, ott a I. Szt. Miklós Pálinka Ünnep keretében kóstolhatják meg a hazai párlatokat.


A jó kolbász készítésének titka

2008. október 28.

A hétvégén Békéscsabán próbáltunk utánajárni a csabai kolbászkészítés titkának. A helyiek ezen jót mosolyogtak, és bőszen hangoztatták, hogy titokról szó sincsen. Azért a Csabai Kolbászfesztiválon kiderült, mégsincs két egyforma ízvilág, pedig arrafelé akár kolbászból is lehetne a kerítés, annyian készítik ezt a finomságot.


Tízezren nézték meg a francia szépségeket

2008. október 20.

Teltház mellet zajlott le a Francia Nemzeti Lovasiskola műsora, a Cadre Noir de Saumur október 18-án, amely egyben a Ló Ünnepe Nemzetközi Fesztivál és Kiállítás megnyitója is volt. A felújított HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban rendezett hétvégi vásáron magyar elemekkel tarkított lovasbemutatók és látványos programok is várták a több ezer érdeklődőt.


Rövid italok, hosszú kolbászok éjszakája

2008. október 14.

Másodszor került sor a Budavári Pálinka- és Kolbászfesztiválra. Megnéztük, hogyan és mit eszik-iszik a vendégsereg, és megkérdeztük a szakma képviselőit arról, hogy áll a folyékony hungarikum ügye.


Paprikás hangulat Szegeden

2008. október 07.

A "paprikaszödés" végét hivatott jelezni a hagyományőrző szándékkal útjára indított Szegedi Paprikafesztivál. A hétvégi esemény napsütésben kezdődött, de a szombati nap már az esőről szólt. Persze ezt csak az időjárást illetően mondhatjuk, a megjelentek ugyanis inkább a bográcsokban rotyogó marhapörköltre és a dél-alföldi borászok nedűire koncentráltak.


Pálinka- és kolbászfesztivál lesz a Budai Várban

2008. október 06.

Második alkalommal kerül sor a Budavári Pálinka- és Kolbászfesztiválra, amelyen híres magyar pálinkákat és a legkiválóbb magyar kolbászkészítők különlegességeit kóstolhatjuk meg. Az eseménynek a Budai Vár Savoyai terasza ad otthont október 10. és 12. között.


Villányban és Tokajban is borozhatunk a hétvégén

2008. október 02.

Két borfesztivál közül is választhatunk, ha a hétvégét borkóstolással és egyéb, boros és kulturális programokkal szeretnénk eltölteni. A Villányi Vörösbor Fesztivált és a Tokaj-hegyaljai Szüreti Napokat egy időben, október 3-5. között rendezik meg.


Paprikaünnep lesz Szegeden

2008. szeptember 30.

Hagyományteremtő kulturális és gasztronómiai fesztivált rendeznek október első hétvégéjén Szegeden. A Szegedi Paprikafesztivál és Csongrád megyei Paprikasó látogatói a "pirosló arannyal" készült ételek mellett kitűnő borokat is megkóstolhatnak, a hangulatról pedig számos előadó gondoskodik.


Három napig pálinkázhatunk a Duna-korzón

2008. szeptember 24.

Harmadik alkalommal rendezik meg a Pálinka Promenádot szeptember 26-28. között a Vigadó téren. A látogatóknak 15 pálinkagyártó kínálja majd legkiválóbb termékeit, a finom falatok mellett pedig szórakoztató műsorokban sem lesz hiány.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5