Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 108 találat van a Deluxe.hu oldalon

Ismeretlen Munkácsy Békéscsabán

2012. november 07.

A nagyközönség számára eddig ismeretlen Munkácsy-festménnyel gazdagodik a Munkácsy Mihály Múzeum gyűjteménye Békéscsabán, a Tóth Matild című olajfestményt a múzeum családi hagyatékból vásárolta meg, az eladó az alkotást kedden személyesen hozza el Bécsből Békéscsabára - tájékoztatta az MTI-t Szatmári Imre múzeumigazgató a Békés Megyei Múzeumok Igazgatóságának munkatársa.


Árverésen a legismertebb Vaszary-kép

2012. október 15.

Három remekmű, egy Vaszary János-, egy Ferenczy Károly- és egy Tihanyi Lajos-festmény emelkedik ki a Virág Judit Galéria október 19-i őszi aukciójának anyagából.


Vandál járt a Tate Modern múzeumban

2012. október 08.

Vandál csúfította el Mark Rothko amerikai művész egy értékes, nagyméretű festményét a londoni Tate Modern múzeumban vasárnap. Az ügyben rendőrségi vizsgálat indult.


Lopott lehet a fillérekért vett Renoir

2012. szeptember 28.

Lehet, hogy egy múzeumból lopták el hatvan éve a Renoir-festményt, amely a közelmúltban azzal keltett szenzációt, hogy mindössze hét dollárért vásárolta meg valaki egy bolhapiacon. A kép árverését felfüggesztették.


Híres festmények hamisítványai egy madridi galériában

2012. július 09.

Egy jóhírű madridi galérián keresztül készült értékesíteni híres festők hamisított képeit egy bűnbanda, amelynek kilenc tagját tartóztatták le szerte Spanyolországban.


Hárommilliárdot ért az Ülő nő

2012. június 22.

Több 8,5 millió fontért - hozzávetőleg 3 milliárd forintot kitevő összegért - kelt el Pablo Picasso Ülő nő című képe a Christie's londoni árverésén.


Nyolcmilliárd forint egy Miró-képért

2012. június 20.

Rekordárat, 23,6 millió fontot, 8,4 milliárd forintnak megfelelő összeget fizetett ki egy gyűjtő Joan Miró Etoile Bleue című festményéért a Sotheby's meglepően csendes londoni árverésén.


Kerítésnek támasztott Piacssót találtak

2012. június 12.

Megtalálta a rendőrség azt a Picasso-litográfiát, amelyet május végén loptak el a börtönbüntetését töltő korábbi ukrán kormányfő, Pavlo Lazarenko kaliforniai házából.


Kalandos történetű kép lesz a Christie's aukciójának sztárja

2012. június 05.

Egy Krisztust ábrázoló 16. századi festmény a Christie's aukciós ház régi mesterek munkáit felvonultató keddi New York-i árverésének fénypontja.


Megkerült Ferenczy Károly-festmények a Nemzeti Galériában

2012. május 25.

Ferenczy Károly életművének két kiemelkedő darabja bukkant fel a Magyar Nemzeti Galéria (MNG) Ferenczy-életmű-kiállítása kapcsán; a Gyermekek pónikon című festményt már a tárlat látogatói is megtekinthetik.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5