Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 9 találat van a Deluxe.hu oldalon

Fél év alatt lebomlik az eldobható fürdőruha

2011. augusztus 04.

A luxus egyre inkább környezettudatos. Legalábbis ez a trend figyelhető meg Linda Loudermilk munkájában, a komposztálható fürdőruhában.


A legmenőbb gyerek fürdőruhák - fotókkal

2011. június 23.

Míg régen elég volt egy fürdőbugyi vagy éppen semmi a strandon, ma már a kisfiúk és kislányok is divatoznak. Lássuk az itthon kapható, különböző típusú gyerek fürdőruhákat.


Magyarország legjobb fürdőruhái - fotókkal

2011. június 01.

Legutóbbi cikkünkben már megmutattuk legdivatosabb fürdőruhafazonokat és a szezon legextrémebb darabjait, most pedig következzen a hazai kínálat, Magyarország legjobb fürdőruhái.


Jönnek a horgolt és szegecses fürdőruhák

2011. május 13.

A hamarosan beköszöntő fürdőruhaszezon előtt megmutatjuk az év legdivatosabb fazonjait, színeit és néhány extrémebb dizájnerdarabot is jobban megnézünk. Következzenek most a szegecses, horgolt fürdőruhák, a falatnyi bikinik helyett pedig a többet takaró fazonok.


Nem bírja a vizet a több százezres fürdőruha

2011. március 25.

A Hervé Léger ruhákat már messziről megismerhetjük a geometrikus formákról és az élénk, gyakran össze nem illő színhasználatról. Legújabb fürdőruha-kollekciójának egy darabja annyira különleges lett, vízben hordhatatlanra sikerült. A fürdőruha 1050 dollár, 200 ezer forint.


Jövő nyáron robotnak öltöznek a bevállalós bombázók a strandon

2010. december 26.

A Black Milk nevű webshop különleges fürdőruhát ajánl, ami után garantáltan megfordul minden férfi, aki látta a Csillagok Háborúját. Vagyis minden férfi.


Lefújták a fürdőruha-bemutatót a muzulmán divathéten

2010. november 03.

Elmaradt végül a fürdőruha-bemutató a tatárföldi Kazanyban rendezett divathéten, mert a tervező hirtelen úgy gondolta, hogy talán mégis sokkolná a közönséget.


Az öt legszexibb fürdőruha magyar nőknek

2010. július 27.

Bár már nyár közepén járunk, sokszor mégis ilyenkor érdemes körbenézni a fürdőruha-kínálatban, hiszen most kezdődnek a leárazások. Ha az üzletekben már nem is lehet kapni a teljes kollekciót, az interneten keresztül még mindig megrendelhetjük őket.


Kilenc tehenet ért Nicole Kidman fürdőruhája

2008. február 11.

Közel félmillió forintnak megfelelő svéd koronáért árverezte el szombaton egy svéd jótékonysági szervezet Nicole Kidman fürdőruháját. A bevételből kilenc tehenet vásárolnak szegény indiai családoknak.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5