Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 41 találat van a Deluxe.hu oldalon

Gellért fürdő: altestmosás úri környezetben

2008. május 30.

A Deluxe Magazin nagy fürdőtesztjének első állomásán, a Gellértben jártunk. A frissen felújított intézmény vegyes élményeket tartogatott nekünk, az előző évszázad húszas-harmincas éveinek hangulata mellett még a hetvenes évek is kísért. A gyönyörű Zsolnay-csempék alatt található gazdaságos kempingszékekkel együtt is ajánljuk látogatását.


Szerelem a jacuzziban

2008. május 30.

A Red Diamond Bathtub kialakítását és szolgáltatásait is a szerelmespárok igényeire optimalizálták. Így került bele a hangulatfény, a pezsgőtartó, de még a két képernyő is. Romantika 7,3 millió forintért.


Világfürdő épül Hajdúszoboszlón

2008. április 30.

Európa legnagyobb fürdőkomplexumát, a népszerű hajdúszoboszlói spát 4,5 milliárd forint ráfordítással kívánják fejleszteni. 15 ezer négyzetméteren, 1 600 négyzetméter vízfelülettel egyszerre 1000 fő befogadására lesz alkalmas. Az Aqua Palace világfürdő lesz, ígérik a fejlesztésben résztvevők.


Rituális kényeztetés a megoldás a stresszre

2008. április 09.

A hamam, azaz a törökfürdő egyaránt szolgálja a testi és lelki megújulást is, ezért egy nehéz nap vagy hét végén nincs ideálisabb kikapcsolódás, mint elindulni az esztergomi Aquasziget irányába, és végigcsinálni a tradicionális elemekből építkező rituálét. Természetesen mi is kíváncsiak voltunk, vajon agyonstresszelt, az idővel folyton küzdő online újságírók esetében is hatásos-e, ezért egy négyfős szerkesztőségi csapattal nekiindultunk, és kipróbáltuk, milyen egy esztergomi szultán délutánja.


Vérpezsdítő masszázsfürdő

2008. március 26.

Ma már nem a gazdagság fitogtatása miatt, inkább egészségügyi szempontból számít fontosnak egy házi jacuzzi beszerzése. A pezsgőfürdő ugyanis számos pozitív élettani hatást kínál, így csökkenti a stresszt, a szorongást, a fejfájást, és felpezsdíti a vérkeringést is.


Csodaszerek otthoni testturbózáshoz

2008. március 24.

A kényelem az egyik legjellemzőbb szempontja a modern kor túlhajszolt emberének, ami még a fürdőkultúra területén is felütötte a fejét. Ma már számos otthon használható wellness termékhez juthatunk hozzá, amelyek segítségével anélkül szépülhetünk, hogy kimozdulnánk a lakásból.


Kilenc tehenet ért Nicole Kidman fürdőruhája

2008. február 11.

Közel félmillió forintnak megfelelő svéd koronáért árverezte el szombaton egy svéd jótékonysági szervezet Nicole Kidman fürdőruháját. A bevételből kilenc tehenet vásárolnak szegény indiai családoknak.


Milyen új kezeléseket kínálnak a hazai spák?

2008. január 22.

Méregtelenítésre és testi-lelki megújulásra nemcsak az év kezdetén van szükségünk. Utánajártunk, hogy milyen új szolgáltatásokat próbálhatunk ki idén a hazai spákban, és mennyit kell szánnunk egy különleges terápiára. Ősi török és egyiptomi fürdő, egzotikus masszázs, tokaji aszús és törkölypálinkás kezelés a fürdők legújabb kínálatában.


Milliárdokért szépülnek a magyar fürdők

2007. január 05.

Várhatóan az év végéig tart majd az a nagyszabású rekonstrukció, amely három budapesti fürdőt érint. A január 8-án, hétfőn kezdő munkálatok költsége 3,5 milliárd forint lesz.


Spa, a termálvizek atyja

2006. január 25.

Spában voltam egy spában - minden bizonnyal furcsának tűnik ez a mondat, ám egy adott esetben mégis van értelme: a leginkább gyógyfürdőt jelölő szó eredetileg egy belga üdülőváros.


1 2 3 4 5


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5