Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 41 találat van a Deluxe.hu oldalon

Az öt legszexibb fürdőruha magyar nőknek

2010. július 27.

Bár már nyár közepén járunk, sokszor mégis ilyenkor érdemes körbenézni a fürdőruha-kínálatban, hiszen most kezdődnek a leárazások. Ha az üzletekben már nem is lehet kapni a teljes kollekciót, az interneten keresztül még mindig megrendelhetjük őket.


A tíz legmenőbb kütyü a fürdőszobában

2010. április 07.

Ha a bejárati kapun már nem fér el több Michelangelo szobor, és az étkezőt sem lehet futballpályánál nagyobbra tervezni, a vendégek elkápráztatására még mindig ott vannak a fürdőszoba által kínált lehetőségek. Bemutatjuk a tíz legmenőbb kütyüt, a beszélő vécétől az érintőképernyős tükörig.


Nagy-Britannia legjobb fürdői

2010. március 04.

Az Egyesült Királyságban az egészségturisták is megtalálják a számításaikat. A történelmi hagyományok és a modern spa- wellness-divat egyaránt igen erősek. Lássuk Nagy-Britannia legjobb fürdőit.


Tojásban fürödhetünk

2010. február 24.

Arina Komarova dizájner egy tojás alakú fürdővel készült azoknak, akik a hagyományos fürdőszobai élményeket már kevésnek tartják. A termék nemcsak funkcióiban, de megjelenésében is a lakás egyik dísze lehet.


Egy törött vécétartály miatt perelt az egyik leggazdagabb brit

2009. augusztus 27.

Egy törött vécétartályfedél miatt indított pert az Egyesült Királyság egyik leggazdagabb házaspárja az albérlők ellen. Kívánságukat, miszerint az egész fürdőszoba felújításának költségeit a bérlők viseljék, a bíróság elutasította.


A luxus fürdőkádban vízálló tévét is nézhetünk

2009. május 28.

Egy fárasztó munkanap után nehéz eldönteni, hogy pihenésképpen egy kád vízben áztassuk magunkat, vagy csak feküdjünk be a tévé elé, hogy kicsit kikapcsoljunk. Akár mindkettőt megtehetjük anélkül, hogy a víz és az elektromosság találkozásának káros hatásaitól kellene tartanunk. 300 ezer forintért kádba épített vízálló tévét ajánl egy angol gyártó.


Magyarországra éri meg a legjobban utazni

2009. május 27.

Magyarországot ajánlja első helyen az utazóknak az amerikai Forbes magazin a válság sújtotta országok közül. A második Svédország, a harmadik pedig Lengyelország lett.


Akciós wellness téli depresszió ellen

2009. január 13.

Fogy a szervezetből a vitaminkészlet, kevés fény jut a szervezetnek a sötét, rövid nappalok alatt. A tél vége így a fáradtság, influenzajárvány és rosszkedv időszaka sokak számára. Néhány nap egy wellnesshotelben ilyenkor csodát tehet, feltöltheti a test és lélek minimálisra csökkent energiaszintjét. Körülnéztünk, milyen akciókkal, szolgáltatásokkal várják a vendégeket.


Tűzzel hajtott kád

2008. november 06.

A teljes természetközelséget valósítja meg a bárhol felállítható "dizájnkád". A fából készített wellness eszközt mi magunk fűthetjük fel akár egy havas mezőn is. Használatához nincs is másra szükségünk, csak némi fára vagy szénre.


A világ legjobb kádjai

2008. július 01.

A mai drága kádakban a fúvókák mellé a legkülönbözőbb extrákat kínálják. Van, amibe profi hangrendszer kerül, egy másikba hatalmas tévé, de olyat is kínálnak, melyben valódi halakkal együtt ázhatunk. Egy angolszász blog összegyűjtötte a luxuskategóriás fürdőszobákba való legjobb kádakat, ezekből válogattunk.


1 2 3 4 5


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5