Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 11 találat van a Deluxe.hu oldalon

Magyarországon is megtartják a Jamie Oliver-féle egészségnapot

2012. május 17.

A valódi, vagyis feldolgozatlan élelmiszerek és ételek mellé áll, az egészséges táplálkozás igényét, a főzés örömét igyekszik népszerűsíteni Magyarországon is május 19-én az első Food Revolution Day, amelyet Jamie Oliver világhírű sztárszakács alapítványa hívott életre.


Mit esznek a profi focisták?

2012. május 16.

A meccs előtt néhány órával speciális snacket kapnak, az étrend felét pedig zöldségek és gyümölcsök alkotják. Megkérdeztük az AC Milan étrendjéért felelős szakembereket, mennyit és mit eszik egy profi focista, és mi történik akkor, ha nem tartja be az előírt étrendet.


Naponta két pohár pezsgő egészséges

2010. szeptember 17.

A mértékletes pezsgőzés egészséges és védi a szívet, ezt bizonyította egy brit-francia vizsgálat. A lelkes önkénteseken végzett tanulmány eredményeit a British Journal of Nutrition közölte.


Egészséges lehet a rendszeres sörfogyasztás

2010. augusztus 24.

Nem növeszt sörhasat, egészségre gyakorolt pozitív hatása egyértelmű, ráadásul nyugtatóként, altatóként is használható. Tévhitek és tények a sörről.


Egészséges a rendszeres borfogyasztás

2010. június 24.

Minden olyan nap, amelyen nem iszunk egy-két pohár bort, veszélyezteti az egészségünket. Ez a mondat nem egy borászati cég reklámkampányában hangzott el, hanem egy nemzetközi orvoskongresszuson, Curtis Ellison epidemiológus professzor szájából.


Az egészséges kávé titka

2010. május 11.

A kávé előnyös élettani hatásairól sorra jelennek meg a tanulmányok. Nem mindegy azonban, hogyan és milyen alapanyagokból készítjük el a kávét. Míg a rossz minőségű fekete káros, addig a minőségi alapanyagokból és a kiváló baristák által készített kávé jótékony hatással lehet a szervezetre.


Minél szűzebb, annál egészségesebb

2010. április 21.

A mediterrán diéta sokat segít a szív- és érrendszeri megbetegedések esetén - spanyol kutatók most megfejtették gyógyító hatásának genetikai hátterét. Kiderült, hogy az extra szűz olaj különösen sok gyulladásért felelős gént nyom el a szervezetben.


Kékszalagos katamarán az egészségért

2009. július 03.

A Médiaunió NincsDE! - rajtad is múlik az egészséged megőrzése elnevezésű kampányhoz csatlakozott egy lelkes katamarán, a hétvégi Kékszalag vitorlásversenyen is népszerűsítve ezzel a kampány üzenetét.


Nem alszanak eleget a cégvezetők a válság miatt

2009. május 19.

Az ajánlott nyolc óránál 19 százalékkal kevesebbet alszanak a vállalatvezetők a válság miatt, áll a holland Philips elektronikai cég által hétfőn közzétett jelentésben. A legtöbb alvásidőt az amerikaiak veszítik a munkahelyi stressz miatt.


Várólistával debütált a zártkörű luxusklub Budapesten

2009. március 27.

Március elején nyitotta meg kapuit a fővárosban a nemzetközi egészségklub-hálózat, a Holmes Place első magyar tagja. A Gozsdu udvarban kialakított, luxus színvonalú wellness-központban a nagy érdeklődés miatt egyelőre várólistára veszik fel az ajánlással nem rendelkező jelentkezőket. Személyesen jártunk utána, mi rejlik a sikerek mögött.


1 2


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5