Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 9 találat van a Deluxe.hu oldalon

Izmosító evőeszközkészlet 2 kilós kanállal

2012. február 14.

Izmosító evőeszközkészlettel rukkolt ki egy brit cég: a kés, villa, kanál együttesen 4 kilót nyom.


Mit tud a legobb filmnézős futópad?

2011. július 14.

A Technogym egy pofás és igen drága futópadot dobott piacra. Az alumíniumvázas szerkezet 19 colos érintőképernyőt is kapott, meg egy 2,7 milliós árcímkét.


Az egész test alakformálása heti fél óra edzéssel

2010. december 20.

Amikor a testedzés hiányát firtatják, általában az időhiányt hozzák fel okként a megkérdezettek. Németh Dorottya fitneszvilágbajnok szerint gyorsan is le lehet fogyni, mindössze heti 30-40 perc edzéssel és a Speedfitness módszereinek segítségével.


High-tech edzés egy 65 éves szexszimbólummal

2010. november 16.

Helen Mirren, a 65 éves színésznő szerepel a Wii Fit Plus karácsonyi, egyesült királyságbeli reklámjaiban. Jól tartja magát.


Sport a szekrényben

2010. március 25.

A multifunkciós bútorról leginkább egy íróasztalként is használható, lehajtható elejű szekrény, vagy egy cipőtartós előszobai ülőke juthat eszünkbe. Az Xfit egészen más, a ruhásszekrény formájú bútor két ajtaját kinyitva komplett edzőterem kerül elő. Az 1,25 milliós árba futópad és tévé is tartozik.


7 méteres otthoni síszimulátor

2009. május 12.

A SkyTec Interactive új síszimulátort dobott piacra Olymp néven. A hét méteres platform a legelszántabb sízőknek és snowboardosoknak készült, a legélesebb kanyarokat is bevehetjük vele, ha erős képzelőerővel rendelkezünk.


Várólistával debütált a zártkörű luxusklub Budapesten

2009. március 27.

Március elején nyitotta meg kapuit a fővárosban a nemzetközi egészségklub-hálózat, a Holmes Place első magyar tagja. A Gozsdu udvarban kialakított, luxus színvonalú wellness-központban a nagy érdeklődés miatt egyelőre várólistára veszik fel az ajánlással nem rendelkező jelentkezőket. Személyesen jártunk utána, mi rejlik a sikerek mögött.


Edzőtermi bérlet havi 600 ezer forintért

2008. október 31.

A méregdrágán kínált ezüst, arany és platina tagsági megváltásával a világ egyik legjobb személyi trénerének tartott Matt Roberts edzőtermeiben formálhatják testüket a brit gazdagok. A 2- 3 ezer dolláros, vagyis 380-600 ezer forintos csomagot kifizető vendégek cserébe elmondhatják, hogy annak a szakembernek a fitnesztermeiben edzenek, aki olyan sztárok formáiért felelős, mint Tom Ford, Naomi Campbell, John Galliano, Trudi Styler és Sting.


Egyre több gyerek kezd golfozni

2008. május 09.

A sokáig tiltott sportnak számító golf fejlődése megindult ugyan Magyarországon is az elmúlt két évtizedben, de áttörésre addig nem lehet számítani, amíg nem lesz a játéknak egy fiatal bázisa. Ezt felismerve a Magyar Golf Szövetség megreformálta az utánpótlásképzést, melynek egyik felelősével, a Tatán dolgozó fiatal golfedzővel, Bujáki Péterrel beszélgettünk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5