Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 171 találat van a Deluxe.hu oldalon

Új százdolláros a forgalomban

2013. október 08.

Új, az eddig forgalomban lévőknél nehezebben hamisítható bankjegyeket vezet be keddtől az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve (Fed).


Tízmilliót fizettek egy egydollárosért

2013. január 25.

Rekordnak számító tízmillió dollárért - 2,2 milliárd forintnyi összegért - cserélt gazdát egy New York-i árverésen egy ritka, 1794-es ezüstdollár, amelyről szakértők úgy vélik, hogy fajtájának első darabjaként kerülhetett ki az amerikai pénzverdéből.


Videón mutogatja dollármillióit a sportoló

2011. április 26.

Floyd Mayweather bokszoló imádja a pénzt és az azon kapható drága kütyüket. Sajátos módját választotta a vagyonnyilatkozatnak, weboldalán egy videót szentelt annak, melyik tulajdona mennyibe is került.


Dollármilliárdos volt Elizabeth Taylor

2011. március 30.

Elizabeth Taylort évtizedeken át kísérte leghíresebb szerepe, Kleopátra egyiptomi királynőé, aki még azt is megengedhette magának, hogy szamártejben fürödjön: hírek szerint a közelmúltban elhunyt hollywoodi csillag sem szűkölködött, egymilliárd dolláros vagyont hagyott hátra.


Egymillió dolláros bankjegy egy kisnyugdíjasnál

2011. január 21.

Egymillió dolláros bankóval állított be Németországban egy nyugdíjas férfi egy bankba, hogy jóváírassa a számláján.


Három napig számolták a hordókban talált pénzt

2010. szeptember 06.

Dollármilliókkal teli műanyag olajoshordókat találtak a salvadori hatóságok egy tanyán Penitente Abajo város közelében, mintegy 60 kilométerre a fővárostól, San Salvadortól.


Szlovákiában nőtt a legjobban a dollármilliomosok száma

2010. június 14.

Szlovákia a harmadik helyen áll azoknak az országoknak a sorában, ahol dollárban kifejezve egy év alatt a legnagyobb mértékben megszaporodtak a dollárban számolt milliomosok. Európában itt nőtt a legjobban a számuk.


Milliókat keresett a fantommunkás

2009. október 28.

Éveken keresztül kapott fizetést egy amerikai fantomalkalmazott. Felvették a munkára, de nem dolgozott egy napot sem, egy hiba miatt mégis öt éven utalták számlájára a pénzt. Vissza kell fizetnie a 86 millió forintnyi dollárt, és hat évre le is ültethetik.


7 millió dolláros gyűrűt dobott piacra a Chopard

2009. augusztus 13.

Hatalmas, 31 karátos gyémánt díszíti azt a gyűrűt, amit a Chopard dobott piacra. Másodszor akkor akad el a lélegzetünk, amikor az árcímkére tekintünk. Több mint 7 millió dollárért (1,3 milliárd forintért) lehet a miénk a bámulatos ékszer.


55 millió forintot találtak az utcán

2009. június 04.

Negyedmillió dollárt, azaz 55 millió forintot talált az utcán az Egyesült Államokban egy férfi, de nem tartotta meg, hanem leadta a rendőrségen.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5