Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 788 találat van a Deluxe.hu oldalon

Törzsi ruhák a luxusüzletekben

2010. május 11.

Az már az őszi divatbemutatókon kiderült, hogy az idei tavaszi és nyári divatban egymásnak ellentmondó irányzatok is jól megférnek. A pasztellszínek mellett afrikai viseleteket idéző ruhákat hordani is trendi, és nemcsak a fesztiválokon. Marc Jacobs és Diane von Furstenberg természetesen nem maradt le a törzsi ruhás afrodivatról.


A leggazdagabb brit divatdiktátorok

2010. május 03.

Az Egyesült Királyság kilencedik legtehetősebb embere felső-középkategóriás ruhák forgalmazásából gazdagodott meg, és szépen keresnek a luxusmárkáknak dolgozó modellek is. A divatvilág brit mágnásai következnek a Sunday Times vagyonlistája alapján.


A harmincas évekből merít az Armani Casa

2010. április 16.

Az Armani Casa Collection 2010-2011, vagyis a híres divatmárka bútorvonala új darabokkal bővült. A harmincas évek köszönnek vissza ránk a szögletes bútordarabokról, amik annak ellenére, hogy a luxus érzetét árasztják, a készítők szerint nem kimondottan luxustárgyak.


Színorgiával sokkolnak a nők egy brit lóversenyen - fotókkal

2010. április 09.

Az angliai Aintree-ben megrendezett Grand National lóverseny napján nemcsak a méretes lovakban, hanem a nagyra nőtt, gazdag hölgyekben is lehetett gyönyörködni. Minden porcikájukban kiállítási darabokat mutatunk be, egy olyan világból, ahol az ízlésről és a színek egyeztetéséről úgy tűnik még nem hallottak.


Milánói Cavalli üzletben állítják ki egy magyar művész alkotásait

2010. április 08.

Roberto Cavalli milánói üzletében egy ideig nemcsak exkluzív kreációkkal, hanem egy Olaszországban élő magyar származású művész munkáival is találkozhatnak a vásárlók. Laszlo LL Papp öt alkotása tekinthető meg a dizájner butikjában.


Szakadt Balmain pólót vehetünk 320 ezerért

2010. április 01.

A Balmain legújabb női pólója úgy néz ki, mintha golyók által szétlyuggatott, hadviselt darab lenne. Persze ez nem igaz, mégis 320 ezret kérnek érte.


Építészeti Balenciaga alkotások a lábon

2010. március 30.

Az építészet és a cipőtervezés első hallásra két egymástól igen távoli területnek tűnhet, valójában azonban nagyon is közeli műfajokról van szó. Elég, ha a Balenciaga 2010-es őszi-téli kollekciójának épített kreációira gondolunk.


García Márquez és Márai Sándor által ihletett ruhák Magyarországon

2010. március 25.

Gabriel García Márquez, Márai Sándor és Amélie Nothomb ihlette ruhák is láthatók csütörtöktől a Petőfi Irodalmi Múzeumban a 20 ruha Európa számára - divattervezők párbeszéde az irodalommal című kiállításon, amelyet a spanyol-belga-magyar közös európai uniós elnökség alkalmából rendeztek.


Nyomulnak a divatmárkák az iPhone-on

2010. március 25.

Egyre több luxus divatmárkával találkozunk az iPhone online boltjában, az AppStore-ban. A brandeken kívül magazinok, tanácsokat ingyen is osztogató programok segítenek eligazodni divatőrült felhasználóknak. Lássuk, mire érdemes kattintani.


Modellként debütált Richie Sambora 12 éves lánya

2010. március 22.

Ava Sambora 12 évesen már nőies ruhában jelent meg a kifutón. A lány a Bon Jovi zenekar tagja, Richie Sambora és a designer, Nikki Lund közös bemutatóján lépett fel lenge rockerkirálynőként, amivel megmutatta, lehet elég korán kezdeni.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5