Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 788 találat van a Deluxe.hu oldalon

Lanvin kollekcióval erősít a H&M

2010. szeptember 03.

A francia divatcég, és a svéd kereskedelmi vállalat közös produkcióval igyekszik elkápráztatni a divat elkötelezettjeit. A kollekció 2010 őszén/telén várható, az árakról egyelőre nincsenek információink, de reméljük, földközeliek maradnak.


A divattervezők leghíresebb múzsái

2010. szeptember 02.

Audrey Hepburn vagy Catherine Deneuve ideális múzsának tűnik, de adnak ihletet náluk kevésbé mutatós színésznők is. Lássuk, kik vannak befolyással a divattervezőkre, kiknek köszönhetően képesek újat vagy érdekeset teremteni a dizájnerek.


Emmy-díj 2010: Behúzott derékkal vonultak fel a bombázók

2010. augusztus 30.

A 2010-es Emmy-díjátadó nemcsak a tévés trendekre, hanem a divatvilág mozgolódásának irányára is felhívja a figyelmet. Az idei egyenleg: a darázsderék és a homokóra alak újra divatba jött. Miniruhát idén csak Heidi Klumon láttunk. Rajta viszont alig.


Vivienne Westwood negyven éve a divatszakma királynője

2010. augusztus 27.

Retrospektív cipőkiállítással emlékezik meg a divatszakmában eddig eltöltött negyven évéről Vivienne Westwood brit divattervező. A tárlatot csütörtökön, a londoni Selfridges áruházban nyitották meg.


A falimatricák új divatja Magyarországon

2010. augusztus 25.

A szocializmus korának slágere, a falimatrica újra divatba jött, körbenéztünk, hogy itthon és külföldön milyen kínálattal találkozhatunk. Szakértő segítségével megtudtuk, hogy mire kell ügyelni a használatnál.


A legőrültebb utazási trendek

2010. augusztus 19.

A luxushotelek kényelme, a múzeumlátogatás és a tengerparti pihenés már nem olyan izgalmas úti cél, egyre többen utaznak olyan helyszínekre, ahonnan mások inkább menekülnek. Katasztrófaturizmus, szellemkastélyok és gettótúrák következnek.


Drágábbak lesznek a ruhák

2010. augusztus 17.

Tizenöt éves csúcsra szökhet fel az idén a gyapot ára, mert növekszik a kereslet a pamutból készült textilipari termékek iránt, elsősorban a feltörekvő országokban.


A 30-as évek hegymászói a Dunhill új kollekciójában

2010. augusztus 16.

A Dunhill bemutatta 2010-es őszi-téli kollekcióját, amellyel a cég egyben 80. évfordulóját is ünnepli. A ruhákból a hideg elegancia és 30-as évek érzése árad.


Versace megdöbbentő platformcipői - fotóval

2010. augusztus 13.

A platform cipők fénykorát éljük, a Versace azonban minden eddigi képzeletet felülmúló darabokat tervezett az idei nyári szezonra. Noha lassan kifutunk az év legmelegebb három hónapjából, érdemes megcsodálni az Alice Csodaországban ihletés lábbeliket.


22 sztártervezőt fogott munkára a Swarovski

2010. augusztus 12.

A Swarovski Elements 22 sztártervezőt kért fel arra, hogy kristályokkal díszített fekete ruhát tervezzen. Jótékonyság a cél.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5