Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 788 találat van a Deluxe.hu oldalon

Az öt legjobb ruhadarab őszre - fotókkal

2010. szeptember 24.

Olyan modelleket választottunk, amelyek divatosak, ugyanakkor nem jönnek velünk szembe minden nap az utcán. Kötelező darabok őszre.


Fardagályokat nézhetünk Budapesten

2010. szeptember 24.

A XIX. század sűrűn változó divatjával, a különböző fazonú ruhákkal, bordűrökkel, rokolyákkal, a fardagállyal, a század társadalmi életének kellékeivel és az ezeket bemutató korabeli divatképekkel ismerkedhet meg az, aki ellátogat a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum (MKVM) csütörtökön nyílt kiállítására.


Boxolónak öltözteti a fehérneműre vetkőzött modelljeit a Victoria's Secret

2010. szeptember 22.

A 2010-es Victoria's Secret Fashion Show csak november végén kerül megrendezésre, néhány részletet már lehet tudni arról, mibe öltöztetik a világ legszexibb, fehérneműre vetkőzött modelljeit.


A 17. században is hordtak farmert

2010. szeptember 22.

Egy 17. századi olasz művész festményein már látható a már jól ismert indigókék ruhaanyag. A farmer néha széthasítva, olykor egy parasztasszony szoknyájaként vagy éppen egy kolduslegény kabátjaként bukkan fel a képeken.


Kezdődik a milánói divathét

2010. szeptember 22.

Divatlázban ég Milánó: az egész világon ismert olasz tervezők női kollekcióit a divatkereskedelem és a divat szerelmesei kísérik figyelemmel a szeptember 22-én kezdődő Milano Moda Donna egyhetes programján.


Lerágott csont a Londoni Divathéten - fotók a modellekről

2010. szeptember 21.

A punk nagyasszonya, Vivienne Westwood is beállt a sorba, az újítások ezúttal elmaradtak a 2011-es tavaszi-nyári Red Label kollekciójából. A tervezőnő szerint napszítta ruhákban, párducmintában és tengerészkék színekben fogunk járni jövő tavasszal.


Pucéran vonultak fel a modellek a kifutón

2010. szeptember 20.

Charlie Le Mindu dizájner az utolsó tabut is ledöntötte, ami még rezgő lábakon állt a divat világában. Sokszor előfordul, hogy a modellek falatnyi vagy átlátszó ruhában mennek végig a kifutón, a teljes meztelenség eddig még elkerülte a divattervezők önmegvalósítási céljait.


50 luxus esküvői ruhát osztott szét a műsorvezetőnő

2010. szeptember 20.

Vera Wang ruhákat kapott esküvőjére ötven menyasszony a talkshow-királynő Oprah Winfreytől.


Marc Jacobs hippiruhákat tervez

2010. szeptember 20.

A dizájner ismét meglepte a divatszakmát, a hetvenes éveket idéző, elegáns hippiruhákkal hódított a New York Fashion Weeken. Ismét olyan darabokat tervezett, amelyek nemcsak a sovány nőknek állnak jól.


Hordhatatlan kiegészítők a legnagyobb divattervezőktől - fotókkal

2010. szeptember 20.

A kifutókon látható ruhaköltemények sokszor inkább számítanak művészi megnyilvánulásnak, semmint praktikus ruhadarabnak, ennek ellenére mindig meglepődünk egy-egy hordhatatlan darabon. Most a kiegészítők között válogattunk, amelyek a hétköznapokban biztosan nem állják meg a helyüket.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5