Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 788 találat van a Deluxe.hu oldalon

Oscar 2011: a legrövidebb ruhák díja - fotókkal

2011. február 28.

A 2011-es Oscar-gála, mint a hasonló díjátadók általában, legalább annyira a divatról szól, mint a díjazottakról. Idén két fő stílus uralta a vörös szőnyeget, néhányan persze áthágták a szabályt, ezzel is feldobták a látványt.


Saját márkás ruhát árul az anorexiás stylist

2011. február 25.

Victoria Beckham sikere után óvatosan nyilatkozik a divatszakma, amikor egy sztárból új divattervező születik. Rachel Zoe, a híres stylist kiváló stílusérzéke pedig nem sok kétséget hagy afelől, hogy újonnan debütált kollekciója is sikeres lesz.


Kiborította az oroszokat Michelle Obama ruhája

2011. február 21.

Felzúdulást okozott az orosz fővárosban a "36 dolláros ruha" ügye. A közelmúltban Michelle Obama, az amerikai elnök neje egy tévéműsorban bevallotta, a ruhát, amelyet visel 35 dollárért vásárolta. Moszkvában azonban a legalaposabb keresés ellenére nem találtak az érdeklődők ennyiért minőségi holmit.


Converse cipőket rajzolt át a Marimekko

2011. február 17.

A letisztult stílusáról ismert Converse együttműködésbe kezd egy finn textiltervező céggel, a Marimekkóval. A színes és mintás kollekció tavasztól kapható az üzletekben.


Ruhákat tervez a milliomos focistafeleség

2011. február 17.

Coleen Rooney, a híres brit labdarúgó felesége nem egy szokványos focistafeleség. Annyira megtetszett neki saját stílusa, hogy a neve alatt piacra is dobta saját tervezésű ruháit.


Combvillantások a Grammy díjátadón - galériával

2011. február 14.

Az idei Grammy korántsem a visszafogott öltözetekről szólt, a legtöbb ruha merész kivágásokkal, combtőig tartó hasítékokkal vagy épp átlátszó anyagokkal operált. Lady Gaga tojásban érkezett.


David Beckham felesége öltözteti a majdani királynét

2011. február 14.

David Beckham angol labdarúgó világsztár felesége, Victoria Adams lesz Nagy-Britannia majdani királynéjának - vagyis Kate Middletonnak, Vilmos trónörökös jövendőbelijének - ruhatervezője.


A magyar nők elbújnak a parlamentben - first lady divattrendek

2011. február 11.

A politikai életben megjelent a first ladyk új nemzedéke. Michelle Obama vagy Carla Bruni-Sarkozy divatkövető, ugyanakkor elegáns, konzervatív megjelenésével új utat mutat a női politikusoknak. Protokollszakértővel elemeztük a nyugati és a hazai közszereplők öltözékét.


Arab kézbe kerül a Gianfranco Ferre divatház

2011. február 09.

Egy dubaji befektetési alap, a Paris Group veszi meg az olasz Gianfranco Ferre divatházat, amely 2009 eleje óta csődgondnok felügyelete alatt áll.


Az öt legnépszerűbb angol divatmárka, amit érdemes ismernünk

2011. február 07.

A hatalmas piaccal rendelkező szigetország öt legnépszerűbb divatmárkája közül nem meglepő módon hazánkban csak kettő ismert és elérhető. Bemutatjuk ezeket a legrégebbi és legnépszerűbb angol márkákkal együtt.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5