Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 43 találat van a Deluxe.hu oldalon

Arannyal feldobott tojás befektetőknek

2009. április 11.

A Selfridges egy igen különleges tojást kínál vásárlóinak az idei húsvéti ünnepekre. Azt ígérik, hogy a méregdrága húsvéti ajándék megéri az árát, aki ilyet vesz, nem dobja ki pénzét az ablakon. A csokitojásba ugyanis egy valódi aranypénz is került, aminek az értéke kis szerencsével növekszik majd.


A keserűcsokoládék mesterei

2009. április 09.

Toszkánáról a legtöbb embernek a borok, a villák és a kitűnő gasztronómia jut az eszébe, pedig a mesés vidék más kulináris élményeket is tartogat. Ez pedig nem más, mint a csokoládé, amelynek legmagasabb szintű előállítására számos kézműves módszerekkel dolgozó manufaktúra alakult. Ezúttal az alig két évtizede alapított Amedei családi vállalkozás titkait és ízeit térképeztük fel, az otthoni felhasználáshoz pedig a Lukács cukrászda séfjétől kaptunk tippeket.


Császároknak is főzött a francia mesterszakács

2009. március 13.

Yves Thuriès szerint a szakácsművészetben nagyon kevés szabály van, ha ismerjük az alapokat. A francia séf és mestercukrász, aki Erzsébet királynőnek és a japán császárnak is főzött már, nem az éttermi kalauzokat, hanem a vendégeket akarja elkápráztatni. A két Michelin-csillagos francia séf a múlt héten a Costes étteremben készítette el Trilógiák nevű, 15 fogásos degusztációs menüjét.


A hazai bonbonok koronázatlan királya

2008. december 12.

A csokoládé hálás műfaj, óriási iparág, amely a boldogság ízét állítja elő. A legtöbb csokoládé azonban tömegtermék, viszonylag kevés kézműves műhelyt találunk, ahol kiváló alapanyagokból, gondos munkával állítják elő az édességeket. A lázas karácsonyi készülődés közepette Gyulán, a sétálóutcán megtaláltuk a csokoládé hazai koronázatlan királyát: Balogh László cukrászmesternek hívják, az ő finomságait kóstoltuk meg.


A világ legjobb csokoládéi

2008. november 17.

A prémium csokoládé reneszánsza olyan neves, évszázados csokoládégyártó múlttal rendelkező cégek nevéhez fűződik, mint az angol Cadbury, az amerikai Hershey, a svájci Lindt vagy a francia Valrhona. Összegyűjtöttük a világ leghíresebb csokoládé-zarándokhelyeit.


Hétfogásos csokoládés menüt kínál az étterem

2008. október 14.

Külön menüvel készült a most kezdődő Nemzeti Csokoládéhétre egy felkapott londoni étterem. A puccos fogásairól ismert Almeida erre a hét napra hétfogásos ételsort állított össze mintegy 20 ezer forintos áron, ahol a csokit olyan összetevőkkel párosítják, mint a galambhús vagy éppen a sárgarépa.


Csokoládéba burkolt, feszesedő testek

2008. augusztus 15.

A testet kényeztető kezelések közül a csokoládés terápia kétségkívül az egyik legizgalmasabb. Melyik nő ne vágyna arra, hogy szakértő kezek csokiba burkolják tetőtől talpig, és anélkül élvezhesse a csokoládé kínálta édes bűnbeesést, hogy az káros nyomot hagyjon alakján? Ezt mi se hagyhattuk ki, és plusz kalóriák helyett csodálatosan puha, sima és feszes bőrrel távoztunk a kezelésről.


A legdrágább csokoládé

2008. július 22.

A Harrods luxusáruház egy prémium kategóriás csokoládékollekciót kínál tehetős vendégeinek. Az exkluzív édességből egyetlen doboz 5000 fontba kerül.


Aranyozott és ezüstözött csokoládét dobtak piacra

2008. július 04.

A legkiválóbb svájci alapanyagokkal dolgozó, malajziai Cocoa Gourmet nevű vállalat a világ egyik legkülönlegesebb csokoládékollekcióját dobta piacra.


32 kilós húsvéti csokitojás

2008. március 12.

Hatalmas tojást készítenek húsvétra a csokoládé mesterei. A 170 ezer forintos édességet bárki hazaviheti, elrejteni viszont csak kevesen tudják.


1 2 3 4 5


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5