Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 11 találat van a Deluxe.hu oldalon

Borral kampányol Csehország egyik régiója

2012. május 29.

Sör helyett fehér és vörös boraival, valamint kulturális értékeivel hívja fel magára a figyelmet Csehország Slovacko régiója az ország déli részén.


Borra cserélik a sört a csehek

2012. április 19.

Csökken a sörfogyasztás és emelkedik a borfogyasztás Csehországban - derült abból az elemzésből, amelyet kedden hozott nyilvánosságra Prágában a Cseh Statisztikai Hivatal (CSÚ).


Digitális galéria lopott műtárgyakkal

2010. január 07.

Művészeti portált indít a cseh rendőrség, hogy elősegítse a lopott műtárgyak utáni nyomozást: a több nyelvű adatbázis digitális fotókat és szöveges leírást tartalmaz az eltűnt képekről, szobrokról és egyéb művészeti alkotásokról.


Tévedésből került az orosz Forbes vagyonlistájára a dúskeblű műsorvezető

2009. augusztus 16.

Tévedett az orosz nyelvű Forbes a legújabb listájával kapcsolatban, amelynek 23. előkelő helyén egy műsorvezetőnő szerepel. A leggazdagabb orosz hírességeket felsorakoztató lajstromba bekerült Anfisza Csehova is, aki nem igazán örül a megtiszteltetésnek, mivel az információ nem valós, ám a kiszivárgása óta mindenki több pénzt kér tőle.


A nagy cseh sörteszt

2009. július 14.

A tavalyi nagy sikerű cseh sörteszt után idén ismét ellátogattunk az Adria sétányon található Különleges Sörök Boltjába. Szerencsénk volt, mert a közelmúltban lezajlott cseh sörfesztivál egyes tételeit is megtaláltuk a hűtőszekrényben. Ismét Bohémia söreit teszteltük.


Négy nap alatt 25 féle csapolt cseh sört kóstolhatunk

2009. június 10.

A cseheket irodalmukért és söreikért szeretjük nagyon. Sajnos, ez utóbbihoz, vagyis remek söreikhez nehezebben juthatunk hozzá. Csütörtöktől vasárnapig, azaz június 11-14-ig, a Városháza Parkban behozhatjuk a lemaradást.


Pénzesőt hullatott egy cseh rádió

2009. április 09.

A Ceske Budojevice-i rádió 100 ezer koronát (1,1 millió forintot) szóratott szét a magasból. Az emberek ész nélkül kapkodták a bankjegyeket, egymást taposva.


Mestercukrásszal erősít a Centrál

2009. február 20.

Az idén teljesen megújul a Centrál Étterem és Kávéház gasztronómiai kínálata, a tulajdonosok a Monarchia kávéházainak hagyományait akarják újjáéleszteni. A formabontó desszerteket Mihályi László mestercukrász készíti.


A legjobb cseh sörök - újratöltve

2008. augusztus 26.

Pár héttel ezelőtt megjelent cseh sörtesztünkben arról panaszkodtunk, hogy nehéz beszerezni itthon a cseh sörök teljes választékát. Olvasóink ajánlása nyomán azonban találtunk egy olyan budapesti üzletet, ahol beszerezhetők a hazánkban kevésbé ismert cseh árpalevek is. Megvettük, megkóstoltuk, és most értékeljük őket. A legjobbakat ajánljuk a közelgő indián nyárra.


A legjobb cseh sörök

2008. augusztus 04.

A napi átlaghőmérséklet emelkedésével egyenes arányban nő az elfogyasztott sörök száma. A sörivásnak Magyarországon is komoly kultúrája van, szomjunkat egyre többféle árpalével olthatjuk. A belga sörök után most az itthon kapható cseh söröket vettük górcső alá, hogy kiderüljön, melyek a legjobbak.


1 2


Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5