Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 74 találat van a Deluxe.hu oldalon

Börtönbe megy a néhai dáma 89 éves fia

2013. június 24.

Újabb, talán végső fejezetéhez ért a New York-i társasági élet egyik legnagyobb botránya azzal, hogy megkezdte börtönbüntetése letöltését Brooke Astor mesés vagyonának 89 éves örököse, akit először saját fia jelentett fel az asszonnyal való rossz bánásmód és csalás miatt.


Börtönbe mehetnek az olasz divatmágnások

2013. június 19.

Adócsalásért fejenként egy év nyolc hónapra ítélte a milánói bíróság szerdán Alessandro Dolcét és Stefano Gabbanát, a nevüket viselő olasz divatmárka tulajdonosait.


Csalás miatt kizárták a világ egyik legjobb golfozóját

2011. január 21.

Csalás miatt pénteken kizárták az ír Padraig Harringtont, a világ egyik legjobb golfozóját az Abu-Dzabiban zajló, 2,7 millió dollár összdíjazású versenyről.


Nyom nélkül tűnt el a lottónyertes

2009. december 21.

Még mindig keresi felesége azt a floridai férfit, aki 2007-ben munkatársaival együtt 19 millió dollárt (3,7 milliárd forintot) nyert a lottón. Amikor a nő az interneten rábukkant a titokra, a férfi megszökött otthonról. A nemrégiben hajléktalanná vált Donna Campbell bíróság elé idéztette a férjét, bárhol legyen is.


Kétmilliárddal károsította meg ügyfelét az ingatlanközvetítő

2009. december 02.

Botrányba keveredett az Egyesült Királyság egyik legnagyobb ingatlanügynöksége, a Savills. Egyik alkalmazottjuk harmadáron értékesített egy luxusingatlant, 2 milliárd forinttal károsította meg a tulajdonost.


Lopják a lottóárusok a nyertes szelvényeket

2009. november 28.

A szelvényeket eltulajdonító lottóbolti alkalmazott nem is olyan ritka jelenség, mint elsőre gondolnánk. Az Egyesült Államokban hat ilyen bűnöző ellen indítottak eljárást öt különböző államban. Ők azok, akik elhallgatják, hogy az ellenőrzésre vitt szelvények esetleg milliókat érnek.


A tévé buktatta le a 28 milliót bezsebelő álrokkant férfit

2009. november 23.

A tévében látta meg egy egyesült államokbeli biztosítási ügynök egyik mozgássérült ügyfelét. A férfi egészséges ember benyomását keltette, így szereplése miatt lebukott.


Elítélték a gazdag idős férfiak millióira hajtó szélhámosnőt

2009. november 17.

Rács mögé került az a brit szélhámosnő, aki özvegynek adta ki magát, és idős férfiakkal randevúzott. Természetesen a lovagjai bankszámlájára utazott.


Magyar arisztokratának adta ki magát egy nőcsábász csaló

2009. november 11.

Börtönbüntetésre ítéltek hétfőn Ausztriában egy férfit, aki az Andrássy család leszármazottjának adta ki magát, majd pénzt és ékszereket lopott.


Hivatalosan is nyertes a szelvénytolvaj lottóárus

2009. november 03.

Szelvénytolvajt tart egymillió dolláros lottónyeremény jogos tulajdonosának egy amerikai szerencsejátékcég. A tolvaj feltehetőleg már Nepálban jár, a lottóvállalat szerint mégis ő a nyeremény jogos tulajdonosa.


1 2 3 4 5 6 7 8


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5