Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 54 találat van a Deluxe.hu oldalon

Hétmillió forintot fizettek az értéktelen részvényért

2011. november 08.

Huszonnégyezer euróért (bő hétmillió forintért) kelt el árverésen Németországban a Lehman Brothers amerikai befertetési bank első részvénye, amely amúgy teljesen értéktelen, ám történelminek kiáltották ki.


Tíz ismert márkanév, amely jövőre megszűnik

2011. július 21.

A Sony Ericsson és Nokia mobiltelefonok, valamint a Saab autók is azok között a termékek között lehetnek, amelyeket 2012 végétől már nem vásárolhatunk meg - legalábbis jelenlegi márkanevük alatt.


Felszámolási eljárás indult a hollóházi porcelángyár ellen

2011. május 27.

Fizetésképtelenné vált a hollóházi porcelángyár, a cég ellen felszámolási eljárás indult. Döntöttek a Hollóházi Porcelán Manufaktúra Zrt. jogutód nélküli megszüntetéséről.


Hercegnő a csőd szélén

2010. augusztus 09.

Sarah Ferguson yorki hercegnő vasárnap közölte, mindent megtesz annak érdekében, hogy elkerülje a csődeljárást az üzleti érdekeltségeiben felhalmozott adósságai terén.


Csődbe ment a milliárdos bombázó luxusüzlete

2010. április 20.

Két év alatt csődbe ment Bernie Ecclestone lányának luxusmárkája, annak ellenére, hogy a Forma-1-milliárdos annak idején komoly összeget fektetett a vállalkozásba. Az örökösnő most inkább dizájner akar lenni.


Csődbe ment egy luxusszülészet

2010. április 07.

Csődbe ment, és 2010 júliusától bezár a londoniak legdrágább szülészeti osztálya, mert egyre kevesebben fizetik ki a több mint 3 millió forintos költségeket. A konkurenciánál a gazdag kismamák ennek az összegnek a feléért is szülhetnek luxuskörülmények között.


Zenegép nyelte el a milliomos egész vagyonát

2010. március 23.

Csaknem egész vagyonát régi zenegépekből álló gyűjteményére költötte egy floridai milliomos. Most árulja a házát, hogy elkerülje a teljes csődöt.


Süllyednek a milliárdosok szigetei?

2010. február 04.

Egy a Nemzetközi Űrállomáson készített fénykép tanúsága szerint a The World elnevezésű dubaji mesterséges szigetcsoport lassan átalakul. Az adósságai miatt rosszul álló építtető szerint ez szándékos, a sajtó szerint azonban süllyednek a szigetek.


Fogadásokkal vitte csődbe magát a farmermilliomos

2009. december 30.

Shami Ahmed, a Joe Bloggs farmermárka megalkotásával elhíresült milliomos csődöt jelentett. Ennek oka nem a gazdasági válságban keresendő, legalábbis nem közvetlenül: az üzletember a spread betting nevű spekulációs ügyletei miatt veszítette el a pénzét.


Botrány a 27 milliárd forintos köszönetajándék miatt

2009. december 11.

A L'Oreal kozmetikai óriáscég 87 éves tulajdonosát, Liliane Bettencourt-t saját lánya perelte be, hogy elherdálja a családi örökséget, és óriási összegeket ajándékoz el. Mint kiderült, a vállalat vezérigazgatója egy alkalommal 90 millió fontot, vagyis 27 milliárd forintot kapott köszönetképpen, amiért jól vezette a céget.


1 2 3 4 5 6


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5