Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 266 találat van a Deluxe.hu oldalon

Fejek hullhatnak a porba az újabb milliárdosbotrány miatt

2011. július 18.

Rupert Murdoch ausztrál-amerikai médiamogul és milliárdos mindent elveszíthet az egész brit sajtót feje tetejére állított botrány miatt. Murdoch egyik bizalmi emberét már őrizetbe is vették, csak óvadék ellenében helyezték szabadlábra.


Szexbotránya miatt veszítheti el trónját a király

2011. május 31.

Először szólalt meg a szexuális kicsapongással vádolt XVI. Károly Gusztáv svéd király a személyéről hónapok óta keringő híresztelések ügyében: az uralkodó cáfolja a vádakat, de ha felvételek kerülnek elő éjszakai klubokban tett látogatásairól, vélemények szerint még trónját is elveszítheti.


Botrány a kormányfői kastély körül

2011. március 07.

Alekszandr Ponomarenko orosz milliárdos 350 millió dollárért, 68 milliárd forintért megvásárolt Gelendzsik mellett egy hatalmas komplexumot, amely a magukat makacsul tartó híresztelések szerint Vlagyimir Putyin kormányfőnek épült, "Putyin kastélyaként" ismert, akad, aki most is azt állítja, hogy csak a cégér változott.


Botrányt okozott a Dior vezető tervezője

2011. február 28.

Felfüggesztette pénteken vezető tervezői tisztségéből John Gallianót a párizsi Dior-ház azt követően, hogy a brit divattervezőt őrizetbe vette a francia rendőrség antiszemita inzultus gyanújával.


Woods botránya lett az év sporttörténete

2010. december 20.

A világ legjobb golfozójaként számon tartott Tiger Woods elmúlt hónapokban tapasztalható, zaklatott magánéletét választották az év sporttörténetének az Egyesült Államok hírügynökségének (The Associated Press) dolgozói.


1100 licitáló a botrányba keveredett pénzintézet árverésén

2010. szeptember 30.

A vártnál jóval nagyobb, 2,6 millió dolláros (530 millió forintos) bevétellel zárult a két éve összeomlott Lehman Brothers amerikai pénzintézet londoni irodájában rendezett árverés.


Ötvenmilliós Lamborghinijével vág fel a botrányhősnő

2010. augusztus 03.

Úgy tűnik, Tila Tequila tényleg felkapott lett az MTV-s szereplésével és lemezeivel. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a babakék Lamborghini Gallardo, aminek a slusszkulcsát büszkén rázta nemrégiben a botrányhősnő.


A svéd herceg és a címlaplány botrányos kapcsolata

2010. április 12.

Viharos kapcsolata miatt került a svéd társasági élet központjába az uralkodó fia, Károly Fülöp herceg, aki egy bájaiból túlságosan is sokat felfedő modellel szűrte össze a levet.


Megjósolhatatlan Tiger Woods formája a US Mastersen

2010. április 08.

Mindig nagy várakozás előzi meg az év első golf Major-versenyét, a 2010-es US Masterst, az idén pedig a szokásosnál is felfokozottabb az érdeklődés a szexbotránya után most visszatérő Tiger Woodsnak köszönhetően. A szakértők is tanácstalanok, ha a golfozó formája kerül szóba.


10 millió dollárért vette meg Tiger Woods barátnője hallgatását

2010. április 02.

Nem csitul a botrány Tiger Woods körül, volt szeretői egymásnak adják a kilincset a pletykamagazinoknál, de a golfozó karrierjére legnagyobb veszélyt jelentő nő még nem nyitotta ki a száját. Állítólag 10 millió dollárért tartja csukva.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5