Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 1105 találat van a Deluxe.hu oldalon

Aranyat kapott a magyar pezsgő a világ legnagyobb pezsgőversenyén

2011. december 09.

A Szent István muskotályos pezsgő aranyérmes lett a világ legnagyobb pezsgőversenyén, a Franciaországban 9. alkalommal megrendezett Effervescents du Monde nevű versenyen.


Saját szobrot kapott a világhírű magyar borász

2011. december 08.

Mathiász János bronzból készült mellszobrát szombaton, a világhírű szőlőnemesítő halálának kilencvenedik évfordulóján avatták fel a Lakiteleki Népfőiskola szoborkertjében.


Vida Péter kapta a 2011-es Év Bortermelője-díjat

2011. december 02.

Kihirdették a Magyar Bor Akadémia által gondozott Év Bortermelője 2011 cím nyertesét. Vida Péter, a Szekszárdi borvidékről bizonyult a legjobbnak, írja a Magyarborakademia.hu.


Belehúztak a magyarok a ProWein-en

2011. november 28.

Olyan sok boros cég jelentkezett kiállítónak az utóbbi hetekben, hogy a ProWein rendezői bővítik a tervezett helyszínt: kiegészítik a 7. számú csarnokkal. A magyar kiállítók is nagyobb területet vesznek igénybe, mint legutóbb.


Üveg helyett papírból készítik a borospalackokat

2011. november 23.

Ha unjuk már a bulik, vagy boros kíséretet kapó vacsorák után a szelektív hulladékgyűjtők lehajtott fejjel történő megközelítését, itt a megoldás. A brit Martin Myerscough ugyanis zöld, és könnyű papírral helyettesíti a borospalackokat.


300 ezer forintos borokat dobnak piacra

2011. november 21.

Ezer amerikai dolláros, vagyis körülbelül 227 ezer forintos palackáron kínálja a Kínában debütáló 2008-as Bin 620 Coonawarra Cabernet Shirazát a Penfolds.


A világ legjobb borásza

2011. november 19.

Ausztrál borász kapta a világ legjobbja címet idén az International Wine and Spirits versenyen. Neil McGuigan másodszor érdemelte ki a díjat.


A legfinomabb forró alkoholos italok

2011. november 18.

Miután megkaptuk az első komolyabb hideget a kabátnyakunkba, sokunkban felmerülhet a kérdés, hogy mivel enyhíthetjük a szenvedésünket, mármint a meleg holmikon kívül. Utánanéztünk, és kiderült, hogy a sima forralt boron kívül is van élet, illetve forró folyadék. Jöjjenek a legjobbak.


Nagyon bejött a Borszerda

2011. november 18.

A szokottnál nagyobb forgalomról és több étel eladásáról számoltak be a Borszerdához csatlakozó éttermek.


Ötszázmillió ember allergiás a borra

2011. november 17.

Becslések szerint világszerte mintegy 500 millió ember szenved borallergiában, rajtuk segíthet dán kutatók azon tanulmánya, amely az ilyen típusú túlérzékenység okait kutatta.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5