Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 1105 találat van a Deluxe.hu oldalon

Ketten kapták meg idén az Év Fiatal Magyar Borásza címet

2012. január 08.

Bodri Orsolya, a szekszárdi Bodri Pincészet borásztanonca és ifjabb Figula Mihály, a balatonfüredi Figula Pincészet borásza lett megosztva 2011-ben az Év Fiatal Magyar Borásza a közönség szavazatai alapján. A nyertesek díjukat szombat este vehették át borkóstoló keretében.


Interjú Vida Péterrel, az év bortermelőjével

2011. december 20.

A bor isteni csoda, a kadarka hercegnő, a borkészítés művészet - vallja Vida Péter szekszárdi borász, akit a Magyar Borakadémia 2011-ben az év bortermelőjévé választott. Óvatosan bővíti családi birtokát, minden tőkét a nevén akar szólítani.


Bejött az olasz parafakampány

2011. december 19.

Eredményesen zárult az olaszok és portugálok kezdeményezte parafakampány első éve. Idén karácsonykor és szilveszterkor csak Olaszországban több mint száz millió parafadugó repül ki az üvegekből.


Magyar bor a Nobel-díj átadón

2011. december 19.

A Royal Tokaji Pincészet 2007-es 5 Puttonyos Aszúja szerepet kapott az idei Nobel-békedíjak átadásakor rendezett díszvacsorán, egy oslói szállodában.


Félmilliót fizettek egyetlen üveg tokajiért

2011. december 16.

Már közel 30 palack muzeális bor kelt el április óta a budapesti repülőtér új csarnokában, a SkyCourtban. A prémium magyar gasztronómiai termékek között kiemelkedően teljesítenek a tokaji borkülönlegességek, írja a Turizmusonline.hu.


Berecz Zsombor olimpiai kvótát szerzett

2011. december 14.

A Laser hajóosztályban szereplő Berecz Zsombor kvótát szerzett a Perth-ben zajló olimpiai kvalifikációs vitorlás világbajnokságon.


Még négy napig pályázhatnak a magyar borászok fejlesztésekre

2011. december 12.

A bortermelők december 16-ig nyújthatják be kérelmeiket a vissza nem térítendő, technológiai fejlesztést szolgáló egymilliárd forintos támogatási keretre - közölte a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) hétfőn.


Egy anonim telefonáló 4 milliárdot fizetett egy római szoborért

2011. december 12.

A szakértőket is meglepő áron, a becslésekhez képest nyolcszor drágábban kelt el a Sotheby's árverésén egy római kori szobor New Yorkban.


Dali-szobrokkal pakolnak tele egy francia síparadicsomot

2011. december 12.

Igazi szabadtéri múzeummá válik a francia Alpokban lévő Megeve: a téli sportlehetőségeiről ismert községben Salvador Dali kilenc eredeti szobrát állítják ki a szabadban.


Egyszerűbb szabályok a termelői borkimérésben

2011. december 10.

Egyszerűsödnek a termelői borkimérés szabályai január 1-jétől, így a bortermelők használatában vagy tulajdonában lévő üzlethelyiségekben is működhet borkimérés, miután az Országgyűlés elfogadta a jövedéki adóról és a jövedéki termékek forgalmazásának szabályairól szóló törvény módosítását.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5