Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 1105 találat van a Deluxe.hu oldalon

A Lamborghini is betör a SUV-piacra

2012. február 07.

A szuper-sportkocsikat gyártó Lamborghini követi a Porsche példáját és maga is előáll egy terepjáró szabadidő autó (SUV) modellel - értesült a Reuters hírügynökség a projektben jártas forrásoktól.


A minőségi bor luxuscikk

2012. február 02.

A befektetett munkának, egyedi borainak és az ismertségnek tudja be ifjabb Figula Mihály, hogy tavaly ő lett - megosztva a címet a szekszárdi Bodri Orsolyával - az Év Fiatal Magyar Borásza a közönség voksai alapján. Számításai szerint legfeljebb a magyar lakosság öt százaléka fogyaszt minőségi bort, pedig az nem elérhetetlenül drága luxuscikk.


Példátlan áremelésre kényszerültek idén a bortermelők

2012. január 31.

Kétszámjegyű áremelésre kényszerültek az idei évben a bortermelők a szőlő felvásárlási árának és termelési költségének emelkedése miatt - mondta Varga Péter, a badacsonyörsi Varga Pincészet tulajdonosa az MTI-nek. 10 éve nem volt ekkora áremelés.


A világörökségi listára kerülhet a burgundiai borvidék

2012. január 24.

Örömmel fogadják a borkedvelők a legújabb francia javaslatot az ENSZ Oktatási, Tudományos és Kulturális Szervezete, az UNESCO természeti örökségeket védő listájára: a kormány indítványozza, hogy a burgundiai borvidék is kerüljön fel listára.


600 millió forint jut idén a bormarketingre

2012. január 23.

Bormarketingre, a magyar borok népszerűsítését előmozdító rendezvényekre, pályázatokra mintegy 600 millió forint áll rendelkezésre az idén - mondta Simon Péter, az Agrármarketing Centrum (AMC) igazgatója a XII. Magyarországi Bormarketing Konferencia nyitónapján csütörtökön Sopronban.


Bejött a karácsony a magyar boroknak

2012. január 18.

Sikeres volt az Agrármarketing Centrum (AMC) és a Közösségi Bormarketing Alap decemberi borkampánya. A kampány célja az volt, hogy minél több minőségi magyar bort tegyenek kosarukba adventkor a vásárlók, olyan fajtákat is, amik eddig nem voltak igazán ismertek vagy elérhetőek.


Borászati képzésfejlesztés az egri főiskolán

2012. január 18.

Elektronikus borászati tananyagokat fejlesztenek ki Eger neves borászai az egri Eszterházy Károly főiskola számára az Új Széchenyi Terv támogatásával - tájékoztott az intézmény médiareferense.


A vörösre buknak borban a magyarok

2012. január 17.

A vörösbort kedvelik leginkább a magyar borfogyasztók és főként otthoni fogyasztásra vásárolnak kedvenc italaikból, derül ki a Borászportál online felméréséből.


Magyar furmintokat ajánl a Chicago Tribune

2012. január 16.

Száraz magyar furmintokat ajánl a Chicago Tribune című egyesült államokbeli napilap Great whites under 15 dollars (Nagyszerű fehérborok 15 dollár alatt) című cikkében.


Tokajt beválasztották a világ legjobb boros helyei közé

2012. január 13.

A világ 10 legjobb borturisztikai desztinációja közé választotta az amerikai Wine Enthusiast Magazin Tokajt. A szaklap szerint azonban nem csak a borok, de a gasztronómia és a számos programlehetőség miatt is érdemes felkeresni a térséget.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5