Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 46 találat van a Deluxe.hu oldalon

Példátlan áremelésre kényszerültek idén a bortermelők

2012. január 31.

Kétszámjegyű áremelésre kényszerültek az idei évben a bortermelők a szőlő felvásárlási árának és termelési költségének emelkedése miatt - mondta Varga Péter, a badacsonyörsi Varga Pincészet tulajdonosa az MTI-nek. 10 éve nem volt ekkora áremelés.


A világ legjobb borásza

2011. november 19.

Ausztrál borász kapta a világ legjobbja címet idén az International Wine and Spirits versenyen. Neil McGuigan másodszor érdemelte ki a díjat.


Kevesebb, de jobb minőségű bor kerül a pincékbe idén

2011. november 11.

Az idén várhatóan kevesebb bor kerül a pincékbe az átlagosnál - mondta Horváth Csaba, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának (HNT) főtitkára.


Híres borvidékeket tüntethet el a klímaváltozás

2011. október 10.

Az elkövetkező három évtizedben a felére csökkenhet az Egyesült Államok egyik legnagyobb borvidékének számító Napa-völgy prémium bortermése. A Stanford Egyetemen készült tanulmány szerint az ok a klímaváltozás, amelynek következtében a pinot noir, a chardonnay és a cabernet sauvignon termőterülete a felére zsugorodhat.


Az emberek felének javasolta már orvosa a borivást

2011. május 30.

A Corvinus Egyetem Borászati Tanszékén is vizsgálják a borok hatását, az eredmények szerint minden második embernek mondta már orvosa, hogy igyon bort.


Eladó az ország egykor vezető borgazdasága, a volt Egervin

2010. július 16.

Megjelent az Integrált Borgazdaság Zrt., korábbi nevén az Egervin Rt. értékesítésének nyilvános pályázati felhívása - közölte az egri önkormányzat az Önkormányzati Sajtószolgálat honlapján.


Magyar szüret egy olasz márki birtokán

2009. október 02.

Míg a szeptember óta tartó szüreti szezon több ezer ember számára felelősségteljes munkát jelent, akadnak olyan szerencsés, alkalmi munkások is, akik ilyenkor is főként az élvezetekből veszik ki a részüket. A Deluxe munkatársaiként mi ez utóbbi kategóriát erősítettük, amikor is a Tűzkő Birtok családias hangulatú szüretén kerültünk szőlő és kacor közelbe.


Borhamisítási ügy az év borászánál

2009. szeptember 30.

Borhamisítási ügybe keveredett a 2005-ös év borásza, Vincze Béla. A Vincze Borászat pincészetét bezáratta a Központi Borminősítő Intézet, miután nagy mennyiségű glicerint találtak az innen származó Bikavérben. Az ügy javában zajlik.


Visszaesés a borászatban

2009. szeptember 11.

Jelentős, mintegy 20 százalékos visszaesés következett be a borászatban a válság miatt az utóbbi hónapokban. Ezt Varga Bálint, a Varga Pincészet Kft. ügyvezetője nyilatkozta csütörtökön, egy, az ágazat helyzetéről rendezett budapesti háttérbeszélgetésen. Ehhez Varga Péter, a pincészet tulajdonosa hozzátette: a kisebb és közepes borászatok jobban megsínylik a gazdasági válságot, mint a nagyobb pincészetek.


Planeta, egy borbolygó Szicíliában

2009. január 27.

A Planeta Szicília csúcsborászata. 390 hektár szőlő és 80 hektár olívás. A sziget négy pontja négy borászatot tudhat a magáénak, ezek mindegyike önálló stílussal rendelkezik. Virtuális utazás a 115-ös főúton, amely köldökzsinórként köti össze a Planeta borvárait.


1 2 3 4 5


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5