Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 337 találat van a Deluxe.hu oldalon

A legjobb 2007-es reduktív fehérborok

2008. április 17.

Mostanra kerültek piacra a 2007-es évjárat friss, üde, reduktív fehérborai és rozéi. Elsőként a fehérborok közül igyekeztünk kiválogatni a legjobbakat, olyan palackokat ajánlunk, melyek tele vannak a tavasz illatával. Miközben virágoznak a fák, jól esik néhány pohár illatos nedű, melyek már a forró nyári napokat előlegezik.


Ingyen is borozhatunk pünkösdkor

2008. április 16.

Több mint száz pincészet csatlakozott idén a Nyitott Pince Napok rendezvényhez. A harmadik alkalommal megrendezésre kerülő eseményt idén pünkösdkor tartják. A vendégeknek maguk a borászok, illetve hozzáértő segítőik mutatják be a borokat, sok helyen ingyen kóstoló is jár.


A mágikus borász: Lőrincz György

2008. április 15.

Dr. Lőrincz György olyan borász, aki tehetségével folyamatosan elkápráztatja a borbarátokat. Minden évben előrukkol egy újabb ötlettel, névvel, tervvel, borral. Boraiban szépen ötvözi a modern technológiát, a hosszan tartó kisfahordós érlelést és a tradicionális pinceműveleteket. Bemutatjuk a St. Andrea Szőlőbirtokot, amelynek különleges nevű borai már rengeteg rajongót szereztek a pincészetnek.


Borkurzus: hogyan készül a hordó?

2008. április 11.

Az egyiptomiak és a görögök még égetett agyag amforákban tárolták az isteni eredetű italt. A rómaiak felfedezték a fahordót, és ezzel kezdetét vette egy hosszú történet, amely ma sem ért véget. Borkurzusunk most következő fejezetében a barrique hordók világába kalauzoljuk el olvasóinkat.


Gere Kopár a leggyorsabbaknak

2008. április 08.

Már előjegyezhető a 2006-os Gere Kopár faládás kiszerelésben. Az évjárat kiváló, az összetétel változott, kíváncsiaknak és gourmet-knak egyaránt ajánlható bor.


Az elmúlt hónap legjobb borai

2008. április 03.

Az elmúlt hónapban ismét jobbnál jobb borok kerültek poharunkba. Megforgattuk, megnéztük őket egy kicsit közelebbről, néhány információt a hátterükről, születésük körülményeiről is megtudtunk. Az alábbi tételek a közelmúltban kerültek az üzletek polcaira, mi pedig kiválogattuk a nekünk leginkább tetszőket. Bemutatjuk a tíz legjobb bort, amit márciusban kóstoltunk.


A tokaji megújítója: Szepsy István

2008. március 31.

A Szepsy-család az egyik legrégebbi borkészítő família Tokaj-Hegyalján, a 16. századig nyúlik vissza a családfa gyökere. A szőlőtermesztés és a borkészítés szenvedélyes szeretete generációról generációra öröklődött, az egyik leghíresebb Szepsy azonban minden bizonnyal a tokaji borok egyik mai úttörője, István lett, aki minél közelebb szeretne jutni Tokaj lényegéhez. Egy palack Szepsy-bor minden borszeretőnek hatalmas kincs, megmutatjuk, melyekre érdemes mindenképpen vadászni.


Jó hangulatba hoznak a város borai

2008. március 25.

Idén harmadszor került megrendezésre a Városháza parkban a Tavaszi Borfesztivál. A korai húsvét miatt hűvös idő, de forró hangulat várta azokat, akik kilátogattak. Megszülettek a város borai is.


Ritka borok, meghökkentő fogások

2008. március 25.

Igazi borkülönlegességeket és mesteri fogásokat kóstolhattak végig a Qui Cosi gasztronómiai társaság borvacsorájának vendégei. Az ételek ritkaságnak számító, kereskedelmi forgalomban többnyire nem kapható, egri és tokaji borokhoz készültek.


Milliókat érő orr

2008. március 20.

Egy holland borász 3,9 millió fontra biztosította az orrát, az összeg akkor jár neki, ha elveszti szaglását, esetleg magát a munkájához nélkülözhetetlen szervet. A kitételek között többek között az is szerepel, hogy nem foglalkozhat tűzokádással.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5