Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 337 találat van a Deluxe.hu oldalon

Bortúra a Balaton északi partján

2008. július 02.

Múlt alkalommal a Balaton déli partját néztük meg boros szemmel, most az északi partot barangoltuk be, felkutatva a borút néhány kevésbé ismert, kis pincészetét.


Milyen bort igyunk Horvátországban?

2008. június 25.

Az Adria horvátországi része az utóbbi időben igen felkapott turisztikai célponttá vált, a mediterrán világ kultúrájának szerves része a bor. Az ember azt gondolná, a fehér sziklákról visszaverődő napfürdőben a fröccsnek való könnyű fehérborok a legnépszerűbbek. Ilyenek azonban nem teremnek errefelé, a vörösborok sokkal nagyobb figyelmet érdemelnek. Megkóstoltuk őket, a legjobbakból ajánlunk egy csokorra valót.


Wellness borok az Etyeki Kúriától

2008. június 17.

Az Etyeki Kúria olyan gyümölcsös, friss borokat készít, melyekben kifejezésre jutnak az adott szőlőfajtára jellemző tulajdonságok - az illatok és a zamatok, az alkohol és a sav harmóniája. Megkóstoltuk szortimentjük néhány tételét, bátran ajánljuk őket nyári partikra vagy grillezésekre. Borkúra az Etyeki Kúria nedűivel.


Bortúra a Balaton déli partján

2008. június 12.

Pannónia legszebb tájainak egyike a Dél-Balatoni Borvidék, ahol már a kelták és a rómaiak is szőlőt termesztettek, és bort készítettek. Ez alkalommal a Dél-Balatoni Borút Egyesület állomásai közül jártunk végig párat. Mivel a híres pincészetekről már sokat értekeztünk, most a kicsikre és kevésbé ismertekre fókuszáltunk.


Victoria Beckham borászkodni fog

2008. június 04.

David Beckham igazán emlékezetessé akarta tenni felesége, Victoria 34. születésnapját: egy kaliforniai borászatot vásárolt neki.


Otthoni borkészítő gép

2008. június 03.

Új értelmet nyer a ház bora kifejezés a WinePod segítségével. Az igen bonyolult szerkezetet bárki felállíthatja akár a saját nappalijában is, és elkészítheti vele saját borát. Szakértelem elvileg nem kell hozzá, csak szőlő, illetve némi pénz.


Mit igyunk az etyeki pincefesztiválon?

2008. május 21.

Idén május 24-25-én kerül megrendezésre az évek óta sikerrel működő Etyek Pincefesztivál. A kétnapos esemény a magyar borkultúra rangos eseményeként vonult be a legújabb kori bortörténelembe. Ez az egyik legszínvonalasabb rendezvény, ahol kulturált keretek között találkozhatunk jelentősebb borászainkkal, akik a rendezvény ideje alatt etyeki kollégáik vendégszeretetét élvezik. Kedvenc pincészeteinket ajánljuk legutóbbi borélményünk kíséretében.


Az örömborász: Bussay László

2008. május 14.

Egy olyan borász portréját rajzoljuk meg, akinek borai megfelelő mértékben fogyasztva garantáltan orvosságként hatnak. Olyasvalaki készítette ugyanis őket, aki az orvoslást nap mint nap gyakorolja. Bussay László doktor úr egy Zala megyei kis faluban körzeti orvosként praktizál. Azon ritka dokik egyike, aki nem csak a betegségekhez, de az emberhez is ért. Bemutatjuk őt, illetve legjobb borait is.


Palackba zárt borszellem

2008. május 09.

Mióta az emberi kreativitás az üveget a bor szolgálatába állította, palackba zárják a szellemet. Bor és üveg azonban csak lassan talált egymásra. Utánajártunk, miként született meg a borospalack, ami nélkül ma már elképzelhetetlen lenne a szőlő erjesztett leve. Eláruljuk azt is, melyik palack neve mit takar.


Somlói gyöngykovács: Györgykovács Imre

2008. április 29.

Somló bazalthegye úgy emelkedik a síkság peremén, mint sziget a tengerben. Egzotikus borvidék különleges terroirral, legendákkal és egyedi mikroklímával. Györgykovács Imre pedig egyik legavatottabb zászlóvivője. 2006-os fantasztikus borait ajánljuk a borrajongók figyelmébe.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5