Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 337 találat van a Deluxe.hu oldalon

Nyitott pincészetek várják a tokaji rajongóit

2008. szeptember 19.

Tokaj és az ősz összetartozó fogalmak. Jó szemmel vették észre azok, akik évekkel ezelőtt elhatározták, hogy legértékesebb borvidékünket bekapcsolják a kulturális élet vérkeringésébe. Azt hisszük, hogy már ismerjük, pedig dehogy. Tokajt fel kell fedezni, és meg kell érteni ahhoz, hogy egyediségét, rendkívüliségét kamatoztatni lehessen. Erre nyílik megint kiváló alkalom a Tokaji Ősz nevű rendezvényen szeptember 27-én és 28-án.


Milyen vörösbort igyunk a borfesztiválon?

2008. szeptember 11.

A néhány napja ajánlott fehérek után most a szerintünk tíz legjobb vörösbort ajánljuk, melyeket feltétlenül érdemes közelebbi vizsgálat tárgyává tenni a Budai Várban megrendezett 17. Budapesti Nemzetközi Bor- és Pezsgőfesztiválon. Előkóstoltunk.


A vendégek igényeihez igazítják a borfesztivált

2008. szeptember 10.

A vendégek visszajelzéseit is figyelembe vették a szervezők, amikor a napokban nyíló, 17. Budapesti Nemzetközi Bor- és Pezsgőfesztivál gasztronómiai kínálatát bővítették. Az idén bevezetett újdonságokról és a vendégországokkal szembeni követelményekről beszélgettünk Zilai Zoltánnal, a rendezvényt szervező Magyar Szőlő- és Borkultúra Kht. vezetőjével.


Az év pincészete: Vylyan

2008. szeptember 05.

A Hegyközségek Nemzeti Tanácsa, a Magyar Bor Akadémia és a Magyar Szőlő- és Bortermelők Szövetsége 2002-ben együtt alapította "Az Év Pincészete" díjat. Ezzel a kitüntető címmel szeretnék elismerni a magyar borászat legkiemelkedőbb pincészeteit. Idén a Vylyan kapta meg az elismerést, most bemutatjuk a villányi pincészetet, illetve borokat is ajánlunk széles szortimentjükből.


Öt napig kóstolhatjuk az ország legjobb borait

2008. szeptember 02.

Idén szeptember 10-14-én rendezik meg a 17. Budapesti Nemzetközi Bor- és Pezsgőfesztivált. A látogatók ezúttal is számos szakmai és kulturális esemény, előadás és több ezer bor közül választhatnak, sőt Szicília legjobb palackjaival is megismerkedhetnek.


Ajánlott borok a Rhône-vidék déli részéről

2008. augusztus 18.

A Rhône-vidék déli része a francia borvidékek hierarchiájában meglehetősen előkelő helyet foglal el. Burgundia, Bordeaux, Champagne és a Beaujolais mellett az egyik legnagyobb presztízsű hely a világ boratlaszán. Feltérképeztük, illetve megkóstoltuk az itthon kapható Rhône-menti borokat is.


Kis villányi pincészetek, ahol érdemes kóstolni

2008. augusztus 13.

Villányról mindenki a csúcsborászokra asszociál: Bock, Gere, Tiffán. Teljes joggal, hiszen – többekkel karöltve - valóban ők keltették új életre a hazai borkultúrát. Legdélibb borvidékünkön az úgynevezett második vonalba tartozó borászok is történelmet írtak. A kisebb pincészetek közül mutatjuk be kedvenceinket.


Somló új zászlóvivője: Kreinbacher Birtok

2008. augusztus 12.

Borvidékeinket járva nem győzünk rácsodálkozni a legkisebbre, Somlóra. A kalapot mintázó tanúhegy egyre többet hallat magáról. Pár éve hatalmas beruházás vette kezdetét, felépült egy birtok, amely megpróbálta újraértelmezni a hegy levét. A Kreinbacher nevet a jövőben nem lehet nem megjegyezni, megkóstoltuk a legjobb palackjaikat.


Kis szekszárdi pincészetek, ahova érdemes elmenni

2008. július 24.

Szekszárdi barangolásaink során újabb figyelemre méltó pincészeteket fedeztünk föl. A nagy neveket már ismerjük, de mi a helyzet az úgynevezett második vonallal? Tapasztalataink alapján úgy tűnik, hogy a kisebb pincészetek egyre inkább felzárkóznak, vagyis első vonalba illő borokat produkálnak. A három szívünknek legkedvesebbet ajánljuk az olvasó figyelmébe.


Dúzsi Tamás, a rozékirály

2008. július 17.

Dúzsi Tamást igazán nem kell bemutatni a borrajongó közönségnek. Valószínűleg azoknak sem, akik nem ápolnak szorosabb kapcsolatot a hegy levével. Dúzsi neve ugyanis fogalom, hivatkozási pont és márkavédjegy. Hátha mégis akadnak, akik először találkoznak ezzel a névvel. Számukra igyekszünk megrajzolni a borász portréját.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5