Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 337 találat van a Deluxe.hu oldalon

Keresik a Borászok Borászát

2009. április 02.

A Borászok Borásza cím nyertesének nevét az idei évben május 15-én hirdeti ki a Vinum Praemium Alapítvány kuratóriuma, hangzott el a mai, Lánchíd Palotában tartott sajtótájékoztatón. A Borászok Borásza díj tulajdonosát a kuratórium által jelölt borászok maguk közül választják ki egyszerű szavazással.


Biodinamikus borok Burgenlandból

2009. február 10.

Ha növekszik a harmónia a szőlőben, az kihat a borok minőségére is, vallja Gernot Heinrich biodinamikus borász Burgenlandban. Borai már idehaza is elérhetők, a szortimentből megkóstoltunk néhány palackot. Annyit máris leszögezhetünk, az ízek tiszták, a struktúrák elegánsak.


Planeta, egy borbolygó Szicíliában

2009. január 27.

A Planeta Szicília csúcsborászata. 390 hektár szőlő és 80 hektár olívás. A sziget négy pontja négy borászatot tudhat a magáénak, ezek mindegyike önálló stílussal rendelkezik. Virtuális utazás a 115-ös főúton, amely köldökzsinórként köti össze a Planeta borvárait.


A 100 legjobb magyar bor Pálffy szerint

2008. december 18.

Ismét megjelent Pálffy István Mit érdemes megvenni? – A 100 legjobb magyar bor című kötete, ezúttal a 2009-re ajánlott borok bemutatásával. A kötetet kezdő és haladó borkedvelőknek egyaránt érdemes forgatniuk, hiszen nem csak azt tudhatják meg belőle, milyen vörösbort érdemes venni 2000 forint alatt, de az is kiderül, melyik nedű való fröccsnek, vasárnapi ebédhez vagy éppen kártyázáshoz.


Konyári János lett az év borásza

2008. december 09.

Kihirdették a Magyar Bor Akadémia Év Bortermelője-választás nyertesét: a címet Konyári Jánosnak ítélték. A Balatonboglári borvidék egyik legelismertebb borásza olyan vetélytársakat „győzött le”, mint Légli Ottó, dr. Lőrincz György, Szöllősi Mihály és Vida Péter, ők öten kapták ugyanis a jelölés során a legtöbb szavazatot.


A 2008-as évjárat első borait kóstoltuk

2008. november 24.

Idén ismét teszteltünk néhány frissen piacra dobott újbort. A Márton-napi libator kapcsán már kóstoltuk a vörösborok egy részét, most vegyesen válogattunk fehéret, vöröset és rozét. Íme 2008 első fecskéi.


Milyenek lesznek a 2008-as évjáratú borok?

2008. október 29.

Ismét egy új évjárat, az első primőr rozék lassan megjelennek a polcokon, novemberben Szent Márton napjára pedig az újborok is odakerülnek a libasült mellé. Arról faggattuk a borászokat, milyen tanulságokkal szolgált a 2008-as év és az idei szüret, illetve igyekeztünk kideríteni, a szakemberek szerint milyenek lesznek a 2008-as évjáratú borok.


Megkóstoltuk a színészóriás borait

2008. október 16.

Vannak emberek, akik extra mennyiségű életvággyal születnek. Egyszerűen nem tudnak betelni az élettel, nincs a valóságnak az a szegmense, az emberi tevékenységnek az a területe, a megismerésnek az a formája, amit ne akarnának kipróbálni. Gerard Depardieu pont ilyen. Természetesen a borászkodás sem maradhatott ki az életéből, hiszen a bor az élvezetek egyik ősi forrása. Megkóstoltuk a híres színész már itthon is kapható borait - tapasztalatok.


A nyitott borospalackok megmentője

2008. október 13.

Az otthoni bormentő szerkezet a legjobb mód a kibontott palackokban maradt nedű frissen tartására. Az üvegbe pumpált argon gáz megakadályozza, hogy beinduljanak az ízekre, illatokra káros kémiai folyamatok. Többé nem megy kárba egy csepp sem drága borainkból.


A tokaji egyik nagykövete: Oremus

2008. október 13.

A világhírű spanyol presztízsborászat, a Vega Sicilia tulajdonosai nem sokkal a rendszerváltás után figyeltek fel Tokaj-Hegyaljára és az ott termő, folyékony "magyar aranyra". Megalakították az Oremus borászatot, ahol Bacsó András vezetése alatt ma már világhírű nedűk születnek. Kóstolási jegyzeteinkből kiderül, mely borokat érdemes feltétlenül megkóstolni.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5