Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 337 találat van a Deluxe.hu oldalon

Visszaesés a borászatban

2009. szeptember 11.

Jelentős, mintegy 20 százalékos visszaesés következett be a borászatban a válság miatt az utóbbi hónapokban. Ezt Varga Bálint, a Varga Pincészet Kft. ügyvezetője nyilatkozta csütörtökön, egy, az ágazat helyzetéről rendezett budapesti háttérbeszélgetésen. Ehhez Varga Péter, a pincészet tulajdonosa hozzátette: a kisebb és közepes borászatok jobban megsínylik a gazdasági válságot, mint a nagyobb pincészetek.


Szerdától 250 borászat a Budai Várban

2009. szeptember 07.

Borok, kulináris élmények, látvány, zene és ünnepi forgatag a fesztiválon. 15 országból több mint 250 borászat biztosítja a kóstolnivalót, a szórakozásról közel 60 kulturális produkció gondoskodik. A legnagyobb magyar boros rendezvény szerdától várja a látogatókat.


Amerikában csökken a kereslet a drága borok iránt

2009. július 09.

A gazdasági válság az amerikai borokra és borászatokra is átalakító erejű hatással van. Miközben a borok iránti kereslet nő, egyre olcsóbban akar mindenki hozzájutni a nedűkhöz. Az amerikai high-end borok piacának korábbi hosszan tartó erősödése után úgy tűnik, most átrendeződik a piac.


A spanyol borászok a hegyekbe húzódnak a sivatagosodás elől

2009. július 07.

Félsivatagossá válhat az Ibériai-félsziget, ezért a spanyol borászok magasabb területekre húzódnak a felmelegedés miatt. A Zaragozai Egyetem borszakértője elmondása szerint hőhullámok megfosztják a szőlőt a cukortól.


A tíz legjobb hely a borkóstoláshoz

2009. június 23.

Az utóbbi időben sorra nyílnak az olyan éttermek, ahol megfizethető áron már nemcsak enni, de borozni is lehet. Személyes élményeink és az éttermek online borlapjai alapján összegyűjtöttük a szerintünk legjobbakat.


Kis családi pincészet kézműves borokkal

2009. május 28.

A szekszárdi bornap alkalmából bemutatunk egy családi borászatot, ami a szekszárdi bor minden műfajában otthonosan mozog. Sebestyén Csaba boraiból kóstoltunk.


Tokaj száraz arca

2009. május 18.

Idén Szepsy Istvánt választották meg a Borászok Borászának. Kiváló alkalom, hogy borai kapcsán ismét Tokajra essen egy kis reflektorfény, és ha a régiót eddig csak az aszúiról ismertük, itt az ideje, hogy felfedezzük a másik arcát. A száraz furmint jelentheti Tokaj jövőjét, Szepsy borai ezt bizonyítják.


Szepsy István lett a Borászok Borásza

2009. május 18.

Szepsy Istvánt választotta a Borászok Borászának a Vinum Praemium Alapítvány által megnevezett 50 borász. Az év felfedezettje címet Bott Frigyes, a Magyar borért különdíjat pedig Demeter Zoltán kapta.


Többet fizetnek a magyar borért külföldön

2009. május 14.

A Magyar Bormarketing Kht. és az ITD Hungary együttműködésének köszönhetően a magyar borok export átlagára meghaladta a literenkénti egy eurós összeget, hangzott el a szerdai, Centrál Kávéházban megrendezett sajtóbeszélgetésen. A cél nem az export mennyiségének, hanem az értékének a növelése, és ennek érdekében a célországokban exkluzív, gasztronómiai bemutatókkal egybekötött promóciós rendezvényeket tartanak.


Több mint száz borász fesztiválja Szegeden

2009. május 11.

Immár tizenötödik alkalommal rendezik meg a szegedi borfesztivált. A kilencnapos gasztronómiai seregszemle, a megelőző évektől eltérően, három nappal korábban, szombaton este a borrendek felvonulásával kezdődik. Az eseményen idén több mint száz borász vesz részt.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5