Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 337 találat van a Deluxe.hu oldalon

Nyakleves Bacchusnak

2006. január 17.

Csalódtak az európai borszakma vezetői a legutóbbi, december 20-án elfogadott transzatlanti boregyezményben. Az évi 2,8 milliárd dollárról szóló szerződés nem az EU Bizottság által óhajtott módon sikerült – vélik a szakma magyar és külföldi képviselői.


Továbbra sem lesz közösségi bormarketing

2006. január 16.

A bor jövedéki adójának változásai nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. A bortermelők elégedetlenek, mert a szakma teljes összefogása nyomán létrejött közös indítványuk nem valósult meg, az új jogszabály nem adja át a jövedéki adóból befolyó összegeket a szakmai érdekképviseleti szervezeteknek, hanem továbbra is a régi szervezetekbe pumpálja azt.


52 ezer euró bormarketingre

2006. január 13.

A Magyar Bormarketing Konzorcium 52 ezer euró, azaz nagyjából 13 millió forint támogatást kapott az Európai Unió pályázatán, melynek célja az agrártermékek népszerűsítése. A 25 pályázó közül a magyarok kapták a legkisebb összeget; az EU összesen 25,5 millió eurót osztott szét.


A hónap borkóstolóján az Év Bortermelője

2006. január 09.

Vincze Béla tíz kitűnő palackjából kortyolhatnak a borbarátok január 26-án "A Hónap Borkóstolója" című hagyományos mustrán.


Boratlasz Tokajról

2006. január 06.

A nemrég megjelent Boratlasz sorozat legújabb kötete mindenki számára érthetően, ugyanakkor szakmai szempontból is kifogástalanul, gyönyörű fotókkal mutatja be Magyarország egyik legismertebb borvidékét, Tokajt.


Spicc a Magyar Borok Házában

2006. január 04.

Spicc címmel a Magyar Borok Házában január 5-én este különleges fotókiállítás nyílik: Eck Imre Gábor elsősorban borokat, borospoharakat, palackokat, rusztikus tárgyakat, régiségeket örökített meg képein, de láthatók nonfiguratív fény-árnyék kompozíciók is a január 31-ig megtekinthető tárlaton.


Választékos borok Villányból

2006. január 02.

Jekl Béla villányi termelő személyesen kóstoltatta borait a közelmúltban egy budapesti borklubban. Most megkíséreljük bemutatni olvasóinknak a borász szinte átláthatatlanul széles repertoárját, amelyben a hagyományos magyar fajtától, a kadarkától a kékoportón át a világfajtákig mindent megtalálunk, ami Villányban egyáltalán előfordulhat.


9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34


Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5