Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 337 találat van a Deluxe.hu oldalon

Éremeső szekszárdi borászoknak a Monde Selection-on

2010. április 07.

Összesen 21 érmet kaptak magyar borok a 2010-es Monde Selection nemzetközi borversenyen. A hazai borászatok ezzel az eddigi legjobb eredményt érték el a brüsszeli minőségértékelő intézmény megméretésén.


Egri borokat kóstolhatunk a tudomány fellegvárában

2010. február 02.

Mint már évek óta, az egri borok egy napra ismét a Magyar Tudományos Akadémia épületébe költöznek, 2010. február 27-én 32 borászat mutatkozik be közel 150 féle borával az Egri borok az Akadémián rendezvény keretében.


Németországban termelne bort az ínyenc színész

2010. január 15.

Az ínyenc Gérard Depardieu egy interjúban elmondta, a németországi borokat is kedveli. A rizlinget reggel fogyasztja, néha pezsgővel kezdi a napot, és nincs jó véleménnyel a molekuláris gasztronómiáról.


Bárkiből lehet borszakértő

2010. január 15.

Ahhoz, hogy ne nézzünk teljesen értetlenül, mikor az asztalnál a pohár tartalma kerül szóba, nem szükséges az összes kóstolóra eljárni, és felkeresni minden borászatot, kezdetnek egy alapfokú tanfolyam is elég. Kipróbáltuk, hogy milyen a nemzetközi WSET képzés Budapesten.


Két versenyző is megkapta az Év Fiatal Borásza díjat

2010. január 11.

Konyári Dániel és Bolyki János lett az Év Fiatal Borásza azon az internetes közönségszavazáson, amelyet a Bor-agora klub szervezett.


Az év magyar borásza

2009. december 08.

A Magyar Bor Akadémia idén is odaítélte az Év Bortermelője címet. A legrangosabb szakmai elismerést idén Lőrincz György egri borász, a St. Andrea borászat ügyvezetője nyerte el, akivel az esemény után interjút készítettünk. A borbotrány éreztette hatását az ünnepélyes eseményen is.


Vincze Béla tagadja a borhamisítás vádját

2009. november 11.

Vincze Béla visszautasítja a vádakat, fellebbez és szakértők segítségével védi meg borászata jó hírnevét, áll a borász által kiadott sajtóközleményben. A 2005-ben az Év Borásza címet elnyert egri borász azután döntött így, hogy néhány bevizsgált boráról az igazgatóság azt állítja, hogy a bortörvényt megsértő módon készült.


Új borok vénasszonyok nyarára

2009. október 06.

Ismét jelentkezik borfigyelő rovatunk, amelyben hónapról hónapra összegyűjtjük a közelmúltban debütáló pincészetek, illetve a régi, jól bevált borászatok frissen piacra dobott tételeit. A vénasszonyok nyarára leginkább 2007-es borokat ajánlunk.


Magyar szüret egy olasz márki birtokán

2009. október 02.

Míg a szeptember óta tartó szüreti szezon több ezer ember számára felelősségteljes munkát jelent, akadnak olyan szerencsés, alkalmi munkások is, akik ilyenkor is főként az élvezetekből veszik ki a részüket. A Deluxe munkatársaiként mi ez utóbbi kategóriát erősítettük, amikor is a Tűzkő Birtok családias hangulatú szüretén kerültünk szőlő és kacor közelbe.


Borhamisítási ügy az év borászánál

2009. szeptember 30.

Borhamisítási ügybe keveredett a 2005-ös év borásza, Vincze Béla. A Vincze Borászat pincészetét bezáratta a Központi Borminősítő Intézet, miután nagy mennyiségű glicerint találtak az innen származó Bikavérben. Az ügy javában zajlik.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5