Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 337 találat van a Deluxe.hu oldalon

Az EU pihentetné a szőlőhegyeket

2006. május 30.

Kétségtelen, hogy Európában túlságosan nagy területen terem borszőlő fölöslegesen. Az Európai Unió a 20 százalékos túltermelést a termőterületek időszakos pihentetésével készül csökkenteni. Az intézkedés következtében az érintett mintegy 4-500 ezer hektáron csak 4-5 év után teremhetne szőlő - mondta Jásdi István a Deluxe Magazinnak.


A füredi borvidék legnagyobb pincéje

2006. május 25.

Balatonfüred szőlőtermesztésének kezdete az írott történelem előtti időkre nyúlik vissza. Feltehetőleg már a kelták is művelték a szőlőt a Pannónia közepén fekvő Balaton-felvidéken, ahol a római kori szőlőművelés számos régészeti emléke került – a földből – a napvilágra.


Mecsek és Villány napos lejtőin

2006. május 24.

Baranya megye két borvidéke közül a Villány-Siklósi vívta ki a nagyobb népszerűséget. Pedig a Mecsekaljai borvidékre is méltán büszkék az ott élő borászok, hiszen ősi települések őrzik a római korból származó szőlőkultúra nyomait. Ami azonban különbözik a két borvidéken, hogy Mecsekalján szinte csak fehérbort készítenek, míg Villány-Siklós a veretes, nehéz, igen gazdag, vörösbor hazája.


Idén is lesz borospalack szépségverseny

2006. május 19.

A Magyar Szőlő- és Borkultúra Kht, az [origo] és a Deluxe Magazin újra közös borospalack szépségversenyt szervez, amelynek során ismét a borkedvelő közönség szavazatai fogják eldönteni a "Legszebb magyar borospalack" díjának sorsát. A győztes kihirdetésére a 15. Budapesti Nemzetközi Bor- és Pezsgőfesztivál keretei között kerül majd sor, ahol a nyertes átveheti a fődíjat: az ötmillió forintos hirdetési csomagot.


Borünnep készül Etyeken

2006. május 18.

Az egész Kárpát-medence boraival ismerkedhetnek meg azok, akik május 20-21-én Etyekre, az immár negyedszer megrendezett Pincefesztiválra látogatnak. A borászok névsora és a programok alapján idén is pazarnak ígérkezik Bacchus italának etyeki ünnepe.


Szegedre költöztek a borászok

2006. május 17.

Immár tizenkettedik alkalommal rendeznek borfesztivált Szegeden, a kedden este kezdődött hatnapos gasztronómiai seregszemle - amelyen idén 85 borász vesz részt - a vidék legnagyobb ilyen eseménye.


Magyar borok Londonban

2006. május 16.

Megnyílt a 26. Londoni Nemzetközi Bor- és Szeszipari Vásár, a The London International Wine&Spirit Fair a brit főváros ExCeL kiállítási központjában, ahová a szervezők május 16. és 18. között több tízezer látogatót várnak. A világméretű bemutatón magyar pincészetek is jelen vannak.


Borverseny Tokaj-Hegyalján

2006. május 15.

Orosz Gábor 2000-es évjáratú 6 puttonyos aszúja és Áts Károly 1999-es natúresszenciája lett "aranyos" a tokaji borok idei, Tarcalon rendezett versenyén. A borvidéken Áts Károly lett az Év Borásza.


Borkóstolás és sétahajózás a Balaton Boaton

2006. május 15.

Véget ért a Balaton Boat Nemzetközi Vízisport- és Szabadidő Kiállítás 2006, amelyet a május 12. és 14. közötti hétvégén rendeztek a balatonlellei kikötőben. A hajókiállítás gazdag programkínálata idén is rengeteg látogatót vonzott.


Tavaszi borajánló

2006. május 11.

Elhagyva a telet, a legtöbb embernek megváltozik a bor- és ételfogyasztási szokása. A markáns, zsírosabb ízek, a nagy testek, tekintélyes cserzőanyagok háttérbe szorulnak, és előjönnek a várva-várt könnyebb tavaszi, kora nyári ízek. Izgalmas időszaka ez az évnek: friss üde rosék, kedves illatos fehérborok, közepesen testes vörösök egyaránt kerülhetnek a poharakba. Kovács Antal sommelier öt különféle bort ajánl a tavaszi esték kellemesebbé tételéhez.


9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5