Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 337 találat van a Deluxe.hu oldalon

Kivágná az EU a magyar szőlőket

2006. június 29.

Nemrég arról adtunk hírt, hogy az Európai Unió gyökereiben változtatja meg a borászatot egy 2008-ban hatályba lépő reformcsomag keretében. A 2007 januárjára elkészülő törvénytervezet egyik leglényegesebb pontja a kivágási program folytatása, amellyel kapcsolatban magyar borászokkal beszélgettünk.


A magyar borexport kitörési pontjai

2006. június 28.

A patinás düsseldorfi ProWein szakvásáron a legutóbb olyan cég is képviselte a magyar borgazdaságot, amelyet, mint utólag kiderült, előtte 10 millió forint minőségvédelmi bírságra megbüntetett az Országos Borminősítő Intézet borhamisítás miatt. „Nincs kiválasztás, aki akar, jöhet", magyarázzák szemlesütve a szégyent a magyar bor jó hírének öregbítésén tényleg fáradozó szakemberek. Nem rajtuk múlott a blamázs, mint ahogy az sem, hogy az elmúlt évtizedben egyre gyatrább a borexport, amely már tendencia.


Lista készül a fogyasztók kedvenc borairól

2006. június 26.

Az elmúlt években létesült nagyobb borkereskedések és kisebb vinotékák egyaránt havonta vagy szezononként listát adnak ki, amelyen feltüntetik a legkeresettebb, illetve az általuk legjobbnak ítélt nedűk listáját.


Leépítő borreformra készül Európa

2006. június 22.

Előreláthatólag 2008-ban léphetnek életbe azok a reformok, amelyek mellett június 22-én foglalt állást az Európai Bizottság. Az intézkedések során újraindulna a leépítési program, ami 400 ezer hektár szőlőültetvény kivágását jelentené.


Csökken a borfesztivál támogatása

2006. június 19.

Egyre csökken a Budapesti Nemzetközi Bor- és Pezsgőfesztivál anyagi támogatottsága - mondta Zilai Zoltán, a Magyar Szőlő- és Borkultúra Kht. igazgatója a szervezők képviseletében egy háttérbeszélgetésen szerdán Budapesten.


Magyarország is érdekelt az unió borreformjában

2006. június 14.

Magyarország érdekelt az unióban tervezett borpiaci reform végrehajtásában, de csak az érdemi és az ország számára kedvező változásokat tudja elfogadni - hangoztatta Máhr András, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium helyettes államtitkára kedden, az Országgyűlés Európai Ügyek Bizottságának ülésén.


Hamarosan betelik a borospalack szépségverseny

2006. június 14.

Számos nevezést regisztráltunk a Magyar Szőlő- és Borkultúra Kht. és a Deluxe Magazin által közösen szervezett borospalack szépségversenyére, elsősorban a közönség részéről. A száz nevezett minden bizonnyal már július elseje előtt együtt lesz, készen a következő fordulóra.


Kihirdették a Bormustra eredményeit

2006. június 08.

A hetedik Pannon Bormustra eredményeit június 7-én hirdették ki a Gundel étterem kerthelyiségében. A csúcsborokkal és termelőikkel június 9-11. között a VI. Pannon Bországgyűlésen találkozhatnak a borbarátok a Budapest Városligeti Vajdahunyad Vár környékén.


Kirándulások a bor jegyében

2006. június 05.

A bor összetett alkotás, alapos megismerése sok időt, elmélyülést igényel. A hegy levéhez fűződő kapcsolat komolyságának biztos jele, ha a fogyasztóban megszületik az igény a pincelátogatásra. Amikor a kíváncsiság túlnő a borász faggatásán a manapság oly gyakori fesztiválok, borvacsorák vagy kóstolók egyikén, el kell látogatni a szőlőhegyre is.


Présben vannak a borfesztiválok

2006. május 31.

A borbarátok két egymást követő hétvégén látogathatták meg az Etyeki Pincefesztivált és a Tokaj-Hegyaljai borfesztivált. A május vége gazdag volt tehát boros programokban, olyannyira, hogy a méltán híres szegedi fesztivál egybeesett az etyekivel, így sokaknak két helyen kellett lenniük egyszerre. Erre a bravúrra mi nem voltunk képesek, de kettőre ellátogattunk becsülettel. Az időpontok közelsége, valamint a különbségek láttán óhatatlanul össze is hasonlítottuk őket.


9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5