Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 337 találat van a Deluxe.hu oldalon

Megkezdődött a Borfalu

2006. augusztus 16.

Harmadik alkalommal érkezett Budapestre a Borfalu rendezvénysorozat, amelyen ezúttal kóstolójegy helyett készpénzért ízlelhetik meg a látogatók Magyarország borait. A Felvonulási térre szervezett kóstoló augusztus 20-án fejeződik be.


Borfesztiválok kezdődnek a Balatonnál

2006. augusztus 15.

Egymást érik a borünnepek a Balatonnál, a következő napokban három rendezvényből is választhatunk. Cikkünkben az augusztus 16-án induló siófoki, hévízi és tapolcai borfesztivál programkínálatát ismertetjük.


Megtanulni Tokaj nyelvét

2006. augusztus 14.

Augusztus 26-án Tokajban neves pincészetek és borszakértők közreműködésével, elegáns környezetben bővíthetik az érdeklődők a világ legjobb természetes édes boraival kapcsolatos ismereteiket. A vezetett kóstolókon nem kizárólag a borokról, hanem azok gasztronómiával való kapcsolatáról is tanulhatunk, a rendezvénysorozatot pedig elegáns vacsora koronázza.


Japán éremeső a magyar borokra

2006. augusztus 14.

Két arany-, két ezüst- és öt bronzérmet kaptak a magyar borok azon a tokiói borversenyen, amelyen 19 bornemzet legjobb nedűi mérettettek meg. Az Árvay pincészet egyik hatputtonyosa a "Legjobb édes bor" kategóriában világelső lett.


Augusztusban az egri és a tokaji boré a főszerep

2006. augusztus 13.

A Magyar Turizmus (MT) Rt. augusztusban a mátraaljai, az egri, a bükkaljai és a tokaji boroknak szánja a főszerepet turisztikai kínálatában - jelentette ki a társaság vezérigazgatója, amikor pénteken Egerben megnyitotta az észak-magyarországi térség borait bemutató Bormustrát.


Megkezdődött a harmadik Tolcsvai Borfesztivál

2006. augusztus 11.

Egész hétvégén várja a borbarátokat Tokaj-Hegyalja az immár harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Tolcsvai Borfesztiválon. Az augusztus 11-13. közötti rendezvénysorozaton magyar sztárok szórakoztatják az igényes italok kedvelőit.


Magyarországra jönnek a borkóstolás nagymesterei

2006. augusztus 11.

Magyar csúcsborokat kóstolnak a világ nagy borkóstolói közé sorolható sommelier-k, akik a Magyar Bormarketing Konzorcium bor-portfólióját a legmagasabb nemzetközi mércével minősítik az augusztus 15-i megmérettetésen.


A legkedveltebb balatoni túrakikötő

2006. augusztus 09.

Talán a badacsonyi borok és a domboldalról nyíló lenyűgöző panoráma teszi a helyi kikötőt a Balaton egyik leglátogatottabb vitorláscélpontjává, ahol átlagosan kétezer hajós fordul meg egy évben.


A szeszélyes időjárásnak köszönhetjük a Bikavért

2006. augusztus 08.

Kevesen tudják, hogy az időjárás szeszélye hogyan késztette az egri borászokat egy forradalmi lépésre - pedig ennek köszönhetjük a Bikavért. Demeter Csaba egri borász meséli el a hungarikum történetét.


Jarno Trulli magyar borokkal tért haza

2006. augusztus 07.

Jarno Trullit, a Toyota pilótáját a benzinen kívül a bor is lázba hozza. A versenyző pénteken a Hilton szállóban mutatta be olaszországi pincészetének borait. A Magyar Nagydíjat a 13. helyen befejező pilóta herendi porcelán helyett kiváló magyar borokkal térhetett haza a verseny után.


9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5