Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 337 találat van a Deluxe.hu oldalon

Magyar származású borász hódít Kaliforniában

2010. december 25.

A Vezér Family Vineyard a híres bortermelő vidék, Napa Valley közelében található. A magyar származású borász, Frank Vezer már az első palackjával elnyerte a szakma elismerését.


Az év embere lett Szepsy István tokaji borász Varsóban

2010. december 17.

Az év emberévé választotta Szepsy István tokaji borászt a Varsóban megjelenő legtekintélyesebb lengyel borszaklap, a Magazyn Wino.


Az év borásza a Dél-Balatonról

2010. december 14.

A Magyar Bor Akadémia minden évben kiosztja az év borásza kitüntető címet. Az idei nyertes, Légli Ottó már hatodszor várta, hogy az ő nevét olvassák fel, és állítólag nagyon meglepődött, hogy őt választották 2010-ben.


Év Borásza 2010: megkóstoltuk az ismeretlen nyertes borait

2010. november 23.

Idén is sor került a Borest a Bor Akadémián elnevezésű rendezvényre. Erre az Akadémia által legjobbnak ítélt öt borász hozta magával legjobb borait. Az Év Borásza 2010-ben díjra nem lesz könnyű kiválasztani a legjobbat.


A legjobb öt magyar bortermelő 2010-ben

2010. november 10.

November 8-án lezárult az Év Bortermelője 2010 elnevezésű szakmai megmérettetés első fordulója, kiderült, hogy melyik az az 5 borász, aki a legtöbb jelölést kapta. Nem kellett sokat számolgatni, mert az öt név egyértelműen kiemelkedett az 59 jelölést kapott borászétól.


Így főznek a borászok: Kóstoló Fesztivál Magyarországon

2010. október 27.

Egy évnyi előkészület, 5 ezer kilométer megtétele, több mint 130 borászat meglátogatása és 600 féle bor megkóstolása vezetett el az Így főznek a borászok című könyv megszületéséhez, ezáltal a 2010-es Kóstoló fesztivál létrejöttéhez.


Eladó az ország egykor vezető borgazdasága, a volt Egervin

2010. július 16.

Megjelent az Integrált Borgazdaság Zrt., korábbi nevén az Egervin Rt. értékesítésének nyilvános pályázati felhívása - közölte az egri önkormányzat az Önkormányzati Sajtószolgálat honlapján.


Boroscímke divat - megkerestük a legkülönlegesebbeket

2010. április 27.

Egyes borászok számára a boroscímke csupán szükséges rossz, a szőlőművelés és borkészítés járulékos nyűge, egy darab papír, amelyen a törvényeknek megfelelően fel kell tüntetni bizonyos információkat. Mára azonban a legtöbb borász rájött, hogy a boroscímke egyúttal lehetőség is, amelynek révén nemcsak fontos tényeket közölhet a fogyasztókkal, hanem másfajta üzenetet is közvetíthet. Lássuk néhány példát a Heimann, a Bussay, a Vylyan és a Planina pincészet megoldásaiból.


Légli Ottó a Borászok Borásza 2010-ben

2010. április 23.

A Vinum Praemium Alapítvány kuratóriuma idén is megválasztotta a Borászok Borászát. 2010-ben Légli Ottó bizonyult a legjobbnak, az év borász felfedezettje Tarnóczi Zoltán, míg a Magyar borért díj nyertese Takács Lajos lett.


Újjáéled a romániai Szatmár megye borászata

2010. április 09.

A romániai Szatmár megye egyik szőlőtermő vidéke, a Bükkalja lábánál fekvő Krasznabéltek (Beltiug) borászatának újjáélesztését tűzte ki célul a Németországból hazatelepült Brutler házaspár.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5