Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 337 találat van a Deluxe.hu oldalon

Fűszeres évjárat lesz 2006

2006. november 06.

Ha most az mondjuk, vörös és fehér, akkor párhuzamosan gondoljunk Stendhal virtuális elbujdoklására is, ő itt nem rúghat labdába. Hiszen borokról van szó, az idei évjáratról, amit meg kell süvegelnünk, és tisztelettel kell adóznunk neki, mert pazar fehéreket és rejtelmes vöröseket rejtenek a pincék.


Márton-napi vigasságok országszerte

2006. november 02.

Vidám együttléttel és ínycsiklandó falatokkal búcsúzhatnak az ősztől és ülhetik az újbor ünnepét azok, akik a következő hétvégéken részt vesznek a Szabadtéri Múzeumok Márton-napi Vigasságain Magyarország hat szabadtéri múzeumában.


Újbort kóstolnak a hallgatók

2006. október 31.

Ismét Újboregyetemet rendez a Magyar Szőlő és Borkultúra Kht., ahol az előadók értékelik az idei évjáratot, különböző borokat mutatnak be azok különböző fejlődési szakaszaiban és Szent Márton napja kapcsán beszélnek a bornak a kereszténységben betöltött szerepéről is. Az előadásokat a klasszikus libaétkek és a jó borok mellett zalai sült gesztenye kíséri.


Elutasították a tagállamok az uniós borreformot

2006. október 30.

Horváth Csaba, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának (HNT) főtitkára az uniós borreform állásáról elmondta, jelenleg folyik a tagállamok közötti egyeztetés, a tervezett intézkedéseket ugyanis minden uniós szőlőtermelő tagország elutasította.


Kevesebb bor várható 2006-ban

2006. október 28.

Kevesebb szőlő terem az idén, így annyi bor sem lesz, mint tavaly, ugyanakkor a termelők - főleg a fehérborok tekintetében - nagyszerű évjáratra számítanak. Az idei szüret egyébként javarészt befejeződött, de azért vannak még olyan táblák, amelyekkel kivárnak a borászok.


Eredetvédelmet kaptak a villányi borok

2006. október 26.

Új külsőt kapnak a villányi borok: a címkéken hamarosan magyar kikerics és a "Villányi Védett Eredetű Classicus Bor", vagy "Villányi Védett Eredetű Premium Bor" felirat szavatolja a nedű eredetét.


Elárverezték Párizs borait

2006. október 24.

Többek közt Jacques Chirac gyűjtötte a párizsi városháza borospincéjébe azt az ötezer palackot, amelyet a minap árverezett el egy londoni központú aukciósház. A különleges borlicit mintegy negyedmilliárd forintot hozott a konyhára, vagyis a remélt összeg kétszeresét - közölte az árverést végző Dominique Giafferi.


Előkerülnek Demeter Csaba borai

2006. október 24.

Hat évvel ezelőtt Demeter Csaba gondolt egy merészet, és elrejtett néhány száz palack bort mindenki elől. De nem örökre, most kinyílik a csodálatos kétezres évjáratot rejtő pince ajtaja, és indul a licit a kereskedelmi forgalomban eddig és ezután sem kapható 2000-es Demeter vörösökre.


Visszatekintés a 2000-es évjárat vöröseire

2006. október 24.

Hogy milyen volt szőkesége? Azt nem tudjuk, és itt most kifejezetten nem is fontos számunkra, mert eredeti vörösekről van szó. A nagy kétezres évjárat vörösboraira emlékezünk - mintegy előzetes összehasonlításképpen, mert az idei esztendő is kiválónak ígérkezik.


Drágább lesz az idei bor

2006. október 23.

Az idei szüret várhatóan október végéig befejeződik, a gazdáknak összesen mintegy 500-550 ezer tonna szőlőt kell feldolgozniuk 2006-ban.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5