Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 337 találat van a Deluxe.hu oldalon

Luxuspincét építenek a boroknak

2007. január 30.

Egyes elkötelezett, ugyanakkor gazdag borkedvelők körében mára igazi presztízsértékkel bírnak a fényűző kivitelezésű pincék. Ezen luxushelyiségek felszereltségüktől, a felhasznált alapanyagoktól és a tervező személyétől függően akár 25 és 250 ezer dollárba is kerülhetnek milliomos gazdáiknak.


Cloudy Bay nyereményjáték

2006. december 24.

Válaszoljon az alábbi kérdésekre és nyerje meg a Cloudy Bay Sauvignon Blanc 2005 ajándékcsomagját, amit a helyesen válaszolók között sorsolunk ki!


Ünnepi kíséret az ünnepekre

2006. december 24.

Minden valamirevaló, de különösen az ünnepei lakomák végét egy remek desszert zárja egy jó kávéval, jófajta szivarral és minden borok királyával, a tokaji aszúval. Az aszúszemeknek segítségével lehet még készíteni borkülönlegességeket is, ilyen a máslás, a fordítás és a szamorodni. Az aszúszemek ajándékoznak bennünket az esszenciával is. De a sor még nem teljes, mert létezik vörös aszú is.


Karácsonyra kortyoljunk kadarkát

2006. december 21.

Az utolsó vörös sorozatban főleg hazai, vagy annak tartott vörösek kerülnek terítékre, eljött a büszkélkedés ideje. Mert e fajták megfelelő kezekben és borászatokban nagyon jó borokat adnak, a világon mindenhol máshol kuriózumnak számítanak, tobzódjunk hát velük a karácsonyi asztalnál is.


Francia négyes karácsonyra

2006. december 20.

Azt nem lehet állítani, hogy kevesebb vörösbor készül, mint fehér, azt viszont igen, hogy kevesebb kékszőlőfajtával számolhatunk. Ezt viszont ellensúlyozza az a gasztronómiai sokszínűség, amely a vörösborokban rejlik, akár magukban, akár cuveéként kerülnek az ünnepi asztalra. Elsőként négy, világfajtaként számon tartott, de itthon is nagyon szép borokat adó francia csokrot kínálunk.


Eger borai kiállták az idő próbáját

2006. december 18.

December 16-án az Egri Borvidékért Alapítvány egy rendhagyó, Magyarországon egyedülálló kóstolót rendezett az alapítványi Borházban. A termelők különböző évjáratokban, azonos szőlőfajtából készített boraikat mutatták meg az érdeklődőknek.


Fehérborokkal, melegebb tálak felé

2006. december 18.

Folytatjuk karácsonyi borajánlónkat, továbbra is fenntartva, hogy de gustibus non est disputandum. Azaz ízlésekről vita nincs, és ha van más elképzelésük egy-egy ételhez illő borról, ne habozzanak, próbálják ki a párosítást. Tobzódjanak az ízekben!


A tramini tüze vonzza a gyümölcsöt

2006. december 16.

A fehérbor sor végére kerültek a leginkább illatos fajták, a tramini és a sárga muskotály, valamint az ismert és kevéssé ismert különlegességek, ritkaságok: bakator, kéknyelű, pintes. A végén a rozéról és a sillerről is ejtünk néhány szót.


Garamvári Vencel lett az Év bortermelője

2006. december 15.

A hazai bortermelők és társadalmi személyiségek döntése alapján 2006 bortermelője a Dél-Balatoni borvidéken 70 hektáron gazdálkodó Garamvári Vencel lett.


Tokaji telitalálat

2006. december 12.

Száz pont, nem kevesebb. Ennyire értékelték bírálataik során először a Wine & Spirits borbírái egy bort, ráadásul egy magyar bort. Az elismerést a Royal Tokaji 1999-es Tokaji Essenciája kapta. Megmutattuk a világnak - köszönet érte Áts Károlynak.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5