Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 337 találat van a Deluxe.hu oldalon

Nemes italok a borászpár pincéjéből

2007. június 18.

Bárdos Sarolta és Molnár Péter abban különböznek a hétköznapi álmodozóktól, hogy álmaikat rendre meg is valósítják. Borászatukat Bodrogkeresztúron építették föl, egy XIX. századi parasztház hátsó fertályában, ültetvényeik Bodrogkisfalud határában, a Barakonyi- és a Csirkemál-dűlőben találhatók, mindössze hat hektáron.


Homonna Attila, a kézműves borász

2007. június 11.

Homonna Attila kicsi, alig háromhektáros kis ültetvényen műveli a szőlőt Tokaj-Hegyalján, a Határi-dűlőben, illetve a Meszesmajorban. A fiatal borász Erdőbényén építette fel kézműves borászatát, ahol a borkészítés minden mozzanata "kézművesített", nincsenek gépek, csak a személyes jelenlét a munkaeszköze.


Megválasztották 2007 magyar csúcsborait

2007. június 07.

A Pannon Bormíves Céh május 31 - június 2. között immár nyolcadik alkalommal rendezte meg a Pannon Bormustrát.


Borhétvége a Városligetben

2007. június 06.

Csúcsborok és csúcsborászok várnak mindenkit június 8-10. között a budapesti Városligetben, ahol hetedik alkalommal rendezik meg a Pannon Bországgyűlést. Az egész hétvégés, ingyenes programkínálatbn az egész család könnyen megtalálhatja a kedvére való időtöltést, hiszen a borkóstolás mellett cigányzene, népzene, tánczene, kirakodóvásár várja az érdeklődőket.


Borszakértők lepik el Budapestet

2007. június 04.

Integrálódó borvilág címmel rendez világkongresszust a Nemzetközi Szőlészet és Borászati Szervezet Budapesten. A Kongresszusi Központban június 11-16. között tartott, kiállításokkal, előadásokkal tarkított eseményre 40 országból érkeznek a résztvevők.


Torres - Spanyolország zászlóvivője

2007. május 24.

Zsebkönyvében Hugh Johnson borszakíró "Spanyolország zászlóvivőjének" titulálja a borvilág elitjébe tartozó Torres pincészetet, amelynek szerte a világon vannak érdekeltségei. Miguel A. Torres a borvilág meghatározó alakja, kevesen tudnak ekkora mennyiségben ilyen minőségű bort előállítani. Teszteltük az itthon is kapható Torres-borokat.


Magyar aranyak a bordeaux-i borversenyen

2007. május 08.

27 éremmel tértek haza a magyar borászok az április végi bordeaux-i 31. Challenge du Vin versenyről, ami a tavalyi eredményekhez képest némi visszaesést jelent. A siker ezzel együtt is óriási, hiszen hazánk így is megőrizte vezető szerepét a közép-európai régióban, legalábbis a díjak alapján.


Fröccstan

2007. május 04.

Jó fröccsöt készíteni csak a kiváló minőségű, arra alkalmas szerkezetű és ízvilágú borokból lehet, és az sem mindegy, milyen buborékos vízzel dúsítjuk a bort. Teszteltük, melyek lehetnek az idei nyár legjobb fröccsborai, és azt is kiderítettük, milyen ételekkel párosítva hozzák legjobb formájukat.


A márki bora

2007. április 27.

A toszkán bor minden olasz bor etalonja lett az elmúlt évtizedekben, legyen szó chiantiról, Brunello di Montalcinóról, Montepulcianóról vagy a Bolgheriből származó szupertoszkánokról. A fejlődésben hatalmas szerepe volt Piero Antinori márkinak, aki rengeteg újítást vezetett be, és jelenleg is meseszép kastélyából irányítja számos üzleti érdekeltségét.


Taroltak a magyar édesborok

2007. április 24.

Tizenkét arany- és tizenkilenc ezüstérmet nyertek a magyar borok a Gróf Degenfeld Szőlőbirtok tarcali pincészetében megrendezett 3. VinAgora Botrytis& Sweet Selection nemzetközi borversenyen. Az április 20-22. között tartott megmérettetésen a bírák az aranyérmes borok közül összeállították a TOP 10-es listát is, ebben öt hazai palack is szerepel.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5