Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 337 találat van a Deluxe.hu oldalon

Megkezdődött a szüret

2007. augusztus 22.

Rendkívül korán kezdődik a villányi szüret, Bock József szerint a 20-25 százalékkal kevesebb termés magasabb árakat eredményezhet, ugyanakkor a később érő fajták borai a legjobb évjáratokat is felülmúlhatják. Franciaországban szintén korán kezdődött a szüret, és bár kevés termésre, de magas minőségre - és árakra - számítanak.


A hét bora: Borgo Conventi Refosco 2006

2007. augusztus 21.

Ezen a héten olasz bort töltünk poharunkba, nem is akármilyet. A poétikus hangzású, észak-olasz Friuli-Venezia Giulia tartomány egyik vezető pincészetének, a Borgo Conventinek 2006-os Refoscójával kényeztetjük ínyünket.


Végigihatjuk a hosszú hétvégét

2007. augusztus 16.

Több mint 200 pincészet és borász, valamint 10 pálinkakészítő mutatkozik be az idei budapesti Borfalu keretében 2007. augusztus 16. és 20. között. A borkóstolóval egybekötött gasztromómiai parádét negyedik alkalommal rendezik meg az 56-osok terén.


A hét bora: Heimann Cervaes 2004

2007. augusztus 14.

Rovatunk aktuális főszereplőjét, a 2004-es Heimann Cervaes-t Szekszárdról választottuk. A város és a Heimann család neve régóta elválaszthatatlan egymástól és a bortól. Heimann Zoltánt se kell bemutatni a borszerető közönségnek, ő a kilencedik generáció, aki sikereivel és népszerűségével tovább öregbíti a szekszárdi bor hírnevét.


A balatoni fehérborok mestere: Légli Ottó

2007. augusztus 09.

Továbbra is megszállottan cirkálunk a Balaton körül, jó borok után kutatva. Légli Ottó borai visszaadják az ember hitét. A legforróbb napok egyikén ismét végigkóstoltuk a pincészet nedűit, olyanokat is, amelyek még hordóban pihennek, fejlődnek, érlelődnek.


A hét bora: Penfolds Koonunga Hill Chardonnay 2006

2007. augusztus 07.

Különleges, érdekes bor került kóstolópoharunkba. A Penfolds művek egyik ügyeletes kedvence és sikerbora, a Koonunga Hill Chardonnay, a 2006-os évjáratból. Mivel a hazai borászok az utóbbi idők legjobb évjárataként emlegetik, kíváncsiak voltunk, mit tudott ez az év a glóbusz másik felén.


A hét bora: Szeremley Rizling 2006

2007. július 31.

Most induló sorozatunkban minden héten részletesen bemutatunk egy olyan bort, amely kóstolásaink során valamilyen szempontból kiemelkedő élményt nyújtott. A melegnek ígérkező nyári napokra könnyű, szomjoltó, gyümölcsös fehérborokat állítunk reflektorfénybe, amelyek közül elsőként Szeremley Huba Szemelt rizlingjét ismerthetik meg közelebbről.


Otthoni borászat egyetlen gépben

2007. július 30.

Egy romantikus vacsora elengedhetetlen kelléke a minőségi bor, ám valószínűleg még nagyobb sikert aratunk majd, ha saját palackunkat szolgáljuk fel az étel mellé. Az Oenophile’s Personal Winery nevet viselő szerkezettel a városi ember is kitanulhatja a borkészítést, bár ehhez azért feltehetően a szakértőknek is lesz néhány szava.


Csúcsborok a Balatonról: Konyári Pince

2007. július 17.

Annak ellenére, hogy Konyári János 1990-es évjáratú Cabernet Sauvignonja az első körben elvitte a Foodapest-VinAgora nagyaranyát, sokáig azt hittük, valamirevaló magyar vörösbor csak és kizárólag villányi vagy szekszárdi pincéből kerülhet ki. Konyári azonban lépésről lépésre bebizonyította, hogy nem csak a Szársomlyó vagy a gazdagon tagolt szekszárdi dombok lejtőin-völgyeiben lehet kékszőlőből csúcsborokat készíteni, hanem a Dél-Balatonon is.


A legjobb magyar rozék

2007. július 12.

A nyár és a rozé összetartoznak, ennek egyik jele, hogy a legjobb palackok általában szeptemberre mind elfogynak. Addig élvezzük őket tehát, amíg lehet, ezért tartottunk egy kis "rozé-szüretet": összeszedtünk néhányat, teszteltük őket, és felállítottunk egy tisztán szubjektív sorrendet.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5