Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 337 találat van a Deluxe.hu oldalon

A legjobb tokajik karácsonyra

2007. december 20.

Ha a karácsonyt megkérdeznék, milyen bor szeretne lenni, valószínűleg a kései szüretelésű tokajit nevezné meg vágyai netovábbjának. Late harvest, ahogy a világban ezt a borkategóriát ismerik. Tokaj-Hegyalja az édesborok legszélesebb palettáját vonultatja fel, mi pedig teszteltük, mely palackokat érdemes mindenképpen beszerezni az ünnepi étkezésekhez.


Frittmann János az év borásza

2007. december 10.

Frittmann Jánosnak, a Kunsági borvidéken tevékenykedő borásznak ítélte oda idén az Év Bortermelője címet a Magyar Bor Akadémia.


Teszteltük a 2007-es év újborait

2007. november 29.

A november az újborok hónapja. Márton napjától folyamatosan jelennek meg a primőr nedűk a borszaküzletek polcain. A Beaujolais Nouveau mintájára évek óta nálunk is egyre növekvő divat megünnepelni az új évjárat beköszöntét. Végigkóstoltuk az elérhető vörös újborokat, most eláruljuk, melyiket érdemes nagyon gyorsan beszerezni.


Öt borász verseng az Év bortermelője címért

2007. november 28.

Bemutatkoztak az "Év bortermelője díjra" jelölt borászok a napokban egy szakmai rendezvényen. A díj az egyik legnagyobb elismerésnek számít a borszakmában, tavaly Garamvári Vencel volt az év borásza, idén balatoni és egri bortermelők egyaránt vannak az esélyesek között.


Milyen bort vegyünk karácsonyra?

2007. november 20.

A sok éves tapasztalat mondatja velünk, hogy már most érdemes összeállítani a karácsonyra szánt borok listáját. November közepétől ugyanis a borrajongók megrohamozzák a borszaküzleteket, december elején pedig már hosszas sorban állás után sem biztos, hogy hozzájutunk kedvenceinkhez. Cikkünkben három árkategóriában ajánlunk borokat, most kiderül, milyen palackokat kapunk 25, 50, illetve 100 ezer forintért.


Feltörekvő borvidékek

2007. november 16.

Nehéz elképzelni, hogy New York államban vagy éppen a svájci Genfi tó környékén igazán jó borok készülnek, pedig így van. Mára ezek a vidékek is a borturizmus kedvelt célpontjaivá váltak.


A tíz legjobb bor téli estékre

2007. november 15.

A hideg beköszöntével úgy gondoltuk, melegebb tájak boraival melegítjük magunkat. Kiválasztottuk a szerintünk legjobb palackokat, majd az esős-havas estéken végigkóstoltuk őket. Most eláruljuk, melyek feledtették el velünk, hogy utáljuk a korai sötétséget és a kinti latyakot.


Csúcsborok a Fertő tó partjáról

2007. november 12.

Sokat köszönhet a hazai borászat idősebb Franz Weningernek, aki a kilencvenes évek elején a burgenlandi Horitschonból fél lábát áttette Balfra, hogy tovább öregbítse a magyar bor hírnevét. Azóta a balfi birtok irányítása a fia, ifjabb Franz Weninger kezébe került, aki diákos külseje ellenére meglepően komoly gondolatokat képes megfogalmazni a szőlőhöz való viszonyáról.


A hét bora: Gróf Degenfeld Édes Szamorodni

2007. november 06.

A gróf Degenfeld család 1996-ben debütált Tarcalon, és a "borrendszerváltást" követően örökre beírta magát Tokaj történelmébe. A nemesség kötelez, vallják az arisztokrata tulajdonosok, a palackba tehát csakis különleges minőségű nedű kerülhet. Erre a hétre a birtok kellemes ár-érték arányú, 2004-es édes szamorodniját ajánljuk.


Hogyan készül a tokaji?

2007. október 31.

Miután bepillantást nyertünk a fehér- és vörösborkészítés kulisszatitkaiba, borkurzusunk soron következő fejezetében a tokaji borkategóriák elsőre kaotikusnak tűnő világában igyekszünk rendet tenni. Most megtudhatja, mi is az a szamorodni, a fordítás és a máslás.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5