Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 337 találat van a Deluxe.hu oldalon

Híres borvidékeket tüntethet el a klímaváltozás

2011. október 10.

Az elkövetkező három évtizedben a felére csökkenhet az Egyesült Államok egyik legnagyobb borvidékének számító Napa-völgy prémium bortermése. A Stanford Egyetemen készült tanulmány szerint az ok a klímaváltozás, amelynek következtében a pinot noir, a chardonnay és a cabernet sauvignon termőterülete a felére zsugorodhat.


Megalakult a Magyar Sommelier Szövetség

2011. szeptember 20.

A magyar sommelier-k rendszeres továbbképzése, a szakmai kapcsolattartás megszervezése és a közös érdekképviselet szerepel a Magyar Sommelier Szövetség (MSSz) legfőbb céljai között. A június végén alakult szakmai szervezet kedden Budapesten mutatkozott be a nyilvánosság előtt.


Borászoknak rendeznek foci-Eb-t Magyarországon

2011. június 30.

Első alkalommal rendeznek a borászok számára labdarúgó Európa-bajnokságot.


Jó évre számíthat a magyar borágazat

2011. június 02.

Az idei év a borágazat számára várhatóan jobb lesz, mint a tavalyi, de a terméskilátásokról bővebb információt még nem lehet adni, mivel a szüretig még sok idő van hátra - mondta Horváth Csaba, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának (HNT) főtitkára szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.


Az emberek felének javasolta már orvosa a borivást

2011. május 30.

A Corvinus Egyetem Borászati Tanszékén is vizsgálják a borok hatását, az eredmények szerint minden második embernek mondta már orvosa, hogy igyon bort.


Így főznek a borászok

2011. április 15.

A tavalyi első alkalom nagy sikerére való tekintettel ismét kóstolófesztivált rendeznek Őszy-Tóth Gábriel Így főznek a borászok című könyve alapján a kötetben szereplő borászok részvételével május 6-án a Symbol Budapestben.


Átadták az Év Borásza 2010 elismerést

2011. február 07.

Átadták az év bortermelője 2010 díjat Légli Ottó borásznak vasárnap Budapesten.


Különleges séfek fogásaival ünnepelhetjük az Év Borászát

2011. január 13.

A már hagyománynak számító Év Bortermelője díj idén is ünnepélyes keretek között kerül átadásra. Bernát Dániel András, Jahni László, Kerekes Sándor és Takács Lajos az ételért, Légli Ottó mellett a legjobb magyar termelők az italokért felelnek.


Demeter Csaba lett a 2010-es év Fiatal Borásza

2011. január 10.

A borszerető közönség idén is szavazhatott 2010 legjobb fiatal magyar borászára. A győztes személyét szombaton egy borvacsora és borkóstoló keretében hirdették ki, ahol mi is ott voltunk. Az internetes szavazók Demeter Csabát választották 2010-es év Fiatal Borászának.


Megtalálták 2010 Fiatal Magyar Borászát

2011. január 04.

A borszerető közönség idén is szavazhatott 2010 legjobb fiatal magyar borászára. A győztes személyét szombaton egy borvacsora és borkóstoló keretében hirdetik ki, az ez után következő bulin egy borász DJ is fellép.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5