Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 194 találat van a Deluxe.hu oldalon

Masters Világbajnok a Wossala-Vezér-Németh csapat

2012. április 25.

Április 21-24. között Balatonalmádiban találkoztak az egykori háromszemélyes tőkesúlyos olimpiai hajóosztály, a Soling versenyzői, hogy a IV. Ramada Kupa keretében lefussák a Nyílt Magyar Bajnokságot és a 2012. évi Soling Masters Világbajnokságot. 7 nemzet 17 hajója versenyzett.


Berecz Zsombor tarolt a Bajnokok Bajnoksága vitorlás RC-kupán

2012. április 21.

2012. április 18-án és 19-én Budapesten, a Lágymányosi-öbölben rendezte meg a KMPVSE a 19. Bajnokok Bajnoksága viadalt a Hajó Magazin Kupáért. A győzelmet és a kétszáz éves ezüst vándorserleget az olimpikon Berecz Zsombor szerezte meg, Tomai Balázs és Litkey Farkas előtt az RC vitorláshajós viadalon.


Mickelson rájátszásban bukott le

2012. február 20.

Phil Mickelson - egy héttel Peble Beachen aratott sikere után - vasárnap nagyon közel állt az újabb tornagyőzelemhez, ám rájátszásban kikapott honfitársától, Bill Haastól a profi golfozók legrangosabb sorozata, a US PGA Tour legutóbbi állomásán, a 6,6 millió dollár összdíjazású Northern Trust Openen.


Berecz Zsombor olimpiai kvótát szerzett

2011. december 14.

A Laser hajóosztályban szereplő Berecz Zsombor kvótát szerzett a Perth-ben zajló olimpiai kvalifikációs vitorlás világbajnokságon.


Tiger Woods két év nyeretlenség után ismét csúcsformában

2011. december 05.

A korábbi világelső Tiger Woods vasárnap lezárta több mint két éven át tartó nyeretlenségi sorozatát, miután megnyerte a profi golfozók Chevron World Challenge elnevezésű viadalát a kaliforniai Thousand Oaksban.


Aranyéremért mosták az aranyat a legjobbak

2011. augusztus 29.

Vasárnap eldőlt, hogy kik érdemelnek aranyérmet az idei aranymosó-világbajnokságon.


Világbajnoki címmel tért vissza a bundázó sznúkeres

2011. május 04.

A hétfőn véget ért sznúkervilágbajnokságot John Higgins nyerte, a fináléban a fiatal Judd Trumpot legyőzve. Higgins negyedszer ért a csúcsra, győzelmével 74 millió forintot nyert.


Magyar séf a gasztronómiai világbajnokság győztese

2010. december 02.

Varga Károly mesterszakács nyerte a luxemburgi gasztronómiai világbajnokság (Culinary World Cup 2010) egyéni versenyét és a világkupát.


Európa-bajnok lett a magyar vitorlás csapat

2010. szeptember 03.

A Wossala György, Vezér Károly, Németh Péter csapat nyerte a 2010-es franciaországi vitorlázó Soling nyílt Európa-bajnokságot.


Világbajnoki aranyat szerzett a Majthényi Szabolcs és Domokos András duó

2010. augusztus 09.

Aranyérmet szerzett a Majthényi Szabolcs, Domokos András kettős a romániai Constantában rendezett vitorlázó Repülőhollandi-világbajnokságon. Ez a magyar duó hetedik vb-elsősége.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5