Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 7 találat van a Deluxe.hu oldalon

Világrekordokat döntött a két legnagyobb aukciósház

2012. május 15.

A legsikeresebb tavaszi aukciókat könyvelhette el 2008 óta a világ két legnagyobb árverési háza, a Sotheby's és Christie's: az előbbi összbevétele mintegy 704 millió dollárra (153 milliárd forint), az utóbbié 616 millió dollárra (134 milliárd forint) rúgott.


Ingyen becsülik fel értékeinket osztrák szakértők Budapesten

2011. február 04.

A Dorotheum aukciósház megkezdi a műtárgyak, festmények, ékszerek és órák átvételét Budapesten is, így könnyebben eljuthatnak az eladók a Bécsben tartandó árverésekre. 2011. február 16-án térítésmentesen lehet igénybe venni a bécsi szakértők tudását.


340 milliós ékszerrablás

2010. május 29.

Kirabolták Svédország egyik legnagyobb aukciósházát, a Bukowskist. A három fegyveres elvitte a jövő heti aukcióra szánt ékszereket is.


Egymilliárdot fizettek a világ legdrágább szőnyegéért

2009. szeptember 10.

A két nagy aukciós ház, a Christie’s és a Sotheby’s a legnagyobb leütési árban is folyamatosan egymásra licitál. Tavaly júniusban a Christie’s New York-i árverésén 4,45 millió dollárért kelt el egy XVI. századi Duke-szőnyeg, ezt a rekordot a Sotheby’s idei dohai árverése írta felül csaknem 5,5 millió dolláros eladási árral.


Ismét sokat fizettek a Hitler-képekért

2009. szeptember 07.

Adolf Hitlernek tulajdonított tájképeket árvereztek el Németországban. Az aukciósház által is bevallottan "szerény művészi értékű" három vízfestményért együttesen 42 ezer eurót adott három, névtelenséget kérő telefonos vásárló a szombati nürnbergi aukción.


Gazdag arab vette meg James Bond Lotus Esprit Turbóját

2009. július 21.

Telefonon keresztül tette meg a tétéjét James Bond egykori autójára, a Lotus Esprit Turbóra valaki a Közel-Keletről. Az illető ragaszkodott hozzá, hogy a neve ne kerüljön nyilvánosságra, viszont az már biztos, hogy a gépkocsi közel 33 millió forintba került.


Sokat fizettek Adolf Hitler műveiért

2009. április 24.

Nagy érdeklődés mellett magas áron, 95 ezer fontért (mintegy 31 millió forintért) kelt el Nagy-Britanniában Adolf Hitler 13 festménye. A Mullock aukciósház árverésén egy feltételezett önarckép is elkelt. Richard Westwood-Brookes szakértő a képek alapján azt nyilatkozta, hogy aligha beszélhetünk egy Picassóról.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5