Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 627 találat van a Deluxe.hu oldalon

Egymillióért kínálnak egy fotót Budapesten

2011. szeptember 26.

Kétszázharminchat tétellel rendezi meg szeptember 29-én fotóárverését az Ágens Fotóművészeti Galéria, amelynek anyagában a XX. század elejének, a klasszikus magyar fényképészet nagyjainak, a háború utáni, valamint a fiatal kortársaknak a munkái, valamint külföldön híressé vált magyar fotográfusok és jelentős külföldi alkotók szerepelnek.


Árverésen ürítik ki Elizabeth Taylor gardróbját

2011. szeptember 22.

Kiürül Elizabeth Taylor pazar gardróbja: az esküvői ruhájától kezdve az Oscar-gálákon viselt estélyikig a színésznő számos ruhakölteménye kerül kalapács alá a Christie's decemberi árveréssorozatán.


A legszebb luxusórákkal az izomsorvadás ellen - galériával

2011. szeptember 21.

A luxusmárkák jellemzően nagy gondot fordítanak arra, hogy jótékonysági akciókhoz adják a nevüket. A héten rendezik például az Only Watch aukciót Monacóban, amellyel egy izomsorvadás ellen küzdő szervezetet támogatnak. Magyarországon is adakoznak a gazdagok.


Aba Novák Vilmos-tempera is lesz a Belvedere árverésén

2011. szeptember 20.

Parádés a festői névsor a Belvedere Galéria szombati aukcióján, a 204 tételben azonban néhány kevéssé ismert vagy elfeledett, de mindenképpen rangos képzőművész neve is feltűnik. Negyvennégy tétel egymillió forint fölötti kikiáltási árat kapott.


Amerikában talált vevőre Mussolini bőröndje és uniformisa

2011. szeptember 20.

Az Egyesült Államokban került kalapács alá Benito Mussolini fasiszta olasz diktátor bőröndje és egyenruhája, valamint szeretőjének ruhája. A holmikat egy amerikai katona vitte magával, amikor menekülés közben elfogták Mussolinit.


Nem örül a 212 milliós bevételnek Tony Curtis lánya

2011. szeptember 19.

Több mint egymillió dollárért (212 millió forint) keltek el Tony Curtis műkincsei és mozis relikviái egy hét végén megrendezett árverésen, ám a művész lánya nem örül az eredménynek. Szerinte a hagyatéknak múzeumban lenne a helye.


Lecsaphatnak a gyűjtők James Dean menyasszonyának küldött leveleire

2011. szeptember 16.

James Dean három levele kerül kalapács alá a Christie's decemberi londoni árverésén: a fiatalon elhunyt filmcsillag menyasszonyának, Barbara Glennek küldte az üzeneteket az 1950-es években.


Rekordbevételt hozott a Budavári Borfesztivál jótékonysági árverése

2011. szeptember 15.

Újabb rekord született a huszadik születésnapját ünneplő Budavári Borfesztivál Jótékonysági Borárverésén. Az 5,22 millió forintot forintot a szervezők a korábbi évek gyakorlatának megfelelően a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak ajánlották fel.


Tízmilliót ér az eBayen az egymondatos levél

2011. szeptember 14.

Ötvenezer dollárért (tízmillió forintért) kínálják eladásra J. D. Salinger egymondatos, kézzel írott levelét az eBayen a dokumentum tulajdonosai.


Nyolcmillióért kelt el az első pár Vissza a jövőbe-cipő

2011. szeptember 13.

A brit rapper Tinie Tempah vásárolta meg a Nike limitált szériás Vissza a jövőbe-cipőjének első párját.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5