Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 627 találat van a Deluxe.hu oldalon

Egymilliárdot fizettek a világ legdrágább szőnyegéért

2009. szeptember 10.

A két nagy aukciós ház, a Christie’s és a Sotheby’s a legnagyobb leütési árban is folyamatosan egymásra licitál. Tavaly júniusban a Christie’s New York-i árverésén 4,45 millió dollárért kelt el egy XVI. századi Duke-szőnyeg, ezt a rekordot a Sotheby’s idei dohai árverése írta felül csaknem 5,5 millió dolláros eladási árral.


Jó árakkal indul az aukciós szezon

2009. szeptember 07.

Szombaton kezdődik az őszi-téli árverési szezon, a Belvedere Szalon szeptember 12-ei aukcióján 165 tétel kerül kalapács alá. A folytatásban több kisebb-nagyobb árverés változatos tematikájú és árú kínálatából válogathatnak a gyűjtők és befektetők. Az árszint a gazdasági helyzetnek köszönhetően vásárlói szempontból várhatóan kedvező lesz.


Ismét sokat fizettek a Hitler-képekért

2009. szeptember 07.

Adolf Hitlernek tulajdonított tájképeket árvereztek el Németországban. Az aukciósház által is bevallottan "szerény művészi értékű" három vízfestményért együttesen 42 ezer eurót adott három, névtelenséget kérő telefonos vásárló a szombati nürnbergi aukción.


A művészeti piac túlélheti a recessziót

2009. szeptember 04.

A gazdasági helyzet hatásai nem kerülték el a művészeti piacot sem. A legnagyobbat a kortárs és modern művek értéke esett, összességében mintegy 40 százalékot. Egyre több jel mutat arra, hogy a nemzetközi piac túl van a nehezén.


Elárverezik a világ egyik legjelentősebb játékgyűjteményét

2009. szeptember 04.

A világ egyik legjelentősebb játékgyűjteménye kerül kalapács alá. Donald Kaufman egész életében kereste a különlegességeket, most hétezer darabos kollekciója kerül eladásra. A Bertoia aukciósház egyes darabokért tízmillió forintot vár.


A bérlők tudta nélkül árverezik el a luxuslakásokat

2009. augusztus 18.

Egyre több ingatlan kerül árverésre az Egyesült Államokban. Dallas történelmi városrészében úgy próbál megszabadulni a tulajdonos a nem kívánt lakóháztól, hogy a bérlők tudta nélkül keres új vevőt.


Magyar divattervezők árverezik el ruháikat

2009. augusztus 16.

Aukcióra bocsátották kreációikat a magyar divattervezés nemzetközileg elismert alkotói, és a licit utáni teljes bevételt az ország egyetlen gyermekrohamkocsiját működtető Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatnak ajánlották fel.


Újraárverezik Yves-Saint Laurent hagyatékát

2009. augusztus 11.

Újabb árverést rendeznek az Yves-Saint Laurent hagyatékához tartozó tárgyakból. Az első aukción 370 millió eurós (99,8 milliárd forintos) bevételre tett szert a Christie's.


Egy darabka Holdat is adnak a százezer dolláros könyvhöz

2009. augusztus 04.

Aukción értékesítenek 12 példányt a MoonFire című könyvből, amelyeknek ára darabonként százezer dollárról (csaknem 19 millió forintról) indul. A Buzz Aldrin által dedikált kötethez jár egy darabka Hold is. A MoonFire az interneten a vékonyabb pénztárcájúak számára is elérhető, átlagosan 190 ezer forintért.


Dedikált Forma-1-es pezsgőt árvereznek el

2009. július 28.

Aki szeretné megkóstolni azt a pezsgőt, amit a Forma-1-es bajnokok locsolnak szét a dobogóról a győzelem mámorában, most licitálhat rá. A G.H. Mumm champagne egy jótékonysági aukció keretében kerül eladásra, kikiáltási ára 50 ezer forint, de a forgalmazó szerint több százezer forintot is érhet a három literes palack.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5