Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 627 találat van a Deluxe.hu oldalon


A kikiáltási ár tizenhatszorosáért vittek el egy akvarellt


2009. október 19.

Telt ház előtt zajlott a Virág Judit Galéria őszi aukciója vasárnap este a Kongresszusi Központban. Jogos várakozással, hiszen az aukciósház igen rangos anyaggal állt elő, ha sztárdarabok nem is voltak benne. A magyar festészet klasszikus alkotásait, az újonnan listába vett kortárs műveket, és néhány Zsolnay kerámiát tartalmazó 157 tétel harmada millió forint fölött indult.


Madonna luxuscipője árát ajánlotta fel a romáknak

2009. október 14.

Nagy visszhangja volt, hogy Madonna nyári bukaresti koncertjén kiállt a romák mellett. A történet folytatásaként egy jótékonysági árverésre egyik kedvenc cipőjét ajánlotta fel dedikálva. A befolyó összegeket gyerekek oktatására fordítják.


Különösen sok volt a milliós tétel a Virág Judit Galériában

2009. október 13.

A Virág Judit Galéria vasárnapi árverésén ugyan nincsenek szenzációt ígérő darabok, de a 157 tétel harmada 1 millió forint fölé van árazva. A kínálat a 19-20. századi magyar festészet köréből, az újonnan listába vett kortárs művekből és Zsolnay-kerámiákból áll.


Külföldiek csaptak le a Polgár Galéria orrdíszeire

2009. október 12.

Jól ment a Polgár Galéria kétnapos, csütörtöki és pénteki árverése. Nem volt hiány érdeklődőkben, a teremben lévőknek sok vételi megbízással, telefonos és internetes licittel is fel kellett venniük a versenyt. A milliókról indított darabok megmaradtak kikiáltási áruknál, legfeljebb egy-két licitlépcsővel léptek feljebb.


Műkincsek néhány százezerért

2009. október 08.

Sorrendben a harmadik, de önállóan és kizárólag az aukció munkatársainak közreműködésével első aukcióját rendezte meg szerdán a Pintér Galéria. Százötven tételben műtárgyat, festményt, ékszert, ezüstöt és bútort is kalapács alá vittek. Alig néhány jutott a kikiáltási ár fölé.


Dollármilliók az állatokból készült ablakért

2009. október 08.

Több mint 2 millió dollárt fizettek Hongkongban Damien Hirst pillangóiért. A kortárs művész rendszeresen készít valódi állatokból műveket, jelen esetben lepkékből ablakot. Az ár ázsiai rekord.


Jól fogytak a többmilliós borok Hongkongban

2009. október 07.

A Sotheby's hongkongi borárverése nagy sikerrel zárult. Csaknem az összes tételt eladták, köztük egy több mint 17 millió forintos Chateau Petrus palack is. Az aukció bevétele 61,5 millió hongongi dollár, vagyis 1,4 milliárd forint volt.


Háromezer forinttól licitálhatunk művészi grafikákra

2009. október 05.

Negyvenedik árverését tartja október 10-én az egyetlen kizárólag grafikára szakosodott aukciósház, az Arte Galéria. A 184 tétel ezúttal is főleg 20. századi, eredeti és sokszorosított munkákból áll. A legdrágább tétel kikiáltási ára 240 ezer forint, egy Chagall-mappára már 3 ezer forinttól lehet licitálni.


Ötvenszeres áron kelt el a Halál sakkja

2009. szeptember 30.

Hatalmas érdeklődés mellett zajlott az Ingmar Bergman hagyatékából rendezett árverés. A hétfő esti aukción a néhai filmrendező több mint háromszáz tárgyára (konyhaszékétől a Mercedeséig) lehetett licitálni, az összbevétel elérte a 18 millió svéd koronát (477 millió forintot). A Halál sakk-készlete ötvenszeres áron kelt el.


Csökkentett jutalékkal csábít a Pintér Aukciósház

2009. szeptember 29.

Ég és Föld címmel hirdette meg október 7-i kortárs és klasszikus képzőművészeti, valamint ékszer-, ezüst- és bútorárverését a Pintér Aukciósház, amely a választék bővítése mellett csökkentett, 15 százalékos jutalékkal csábítja a vásárlókat. A 144 tétel között több milliós és néhány tízezres tételeket is szerepelnek.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5