Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 627 találat van a Deluxe.hu oldalon

Nem könnyű bejutni a milliárdosok eBay-ére

2009. november 12.

Zártkörű, meghíváson alapuló online piac nyílt, az oldal üzemeltetői szerint milliárdosoknak. Több tízmillió dolláros, 313 szobás ingatlant, 51 karátos gyémántot kínálnak eladásra, valójában azonban nem kell milliárdosnak lenni ahhoz, hogy tagok legyünk. Elég kétmillió dollár készpénzben.


Elárverezik a milliárdos használati tárgyait

2009. november 11.

A közeljövőben több érdekes aukcióra is sor kerül, amelyek során milliárdosok személyes tárgyai kerülnek kalapács alá. A 150 év börtönre ítélt Bernard Madoff óráját, kabátját és egyéb tulajdonát árverezik el összesen 91 millió forint értékben. Donald Trump is eladásra kínálja luxusrepülőjét.


Egy ház árát fizették ki egy fehér szarvasgombáért

2009. november 10.

Kereken 100 ezer euróért, azaz 27 millió forintért kelt el 750 gramm súlyú fehér szarvasgomba egy olaszországi árverésen.


A vártnál is többet költöttek a műgyűjtők a modern alkotásokra

2009. november 06.

A legoptimistább becsléseket is meghaladta a New York-i Sotheby's aukciósház szerdai árverésének bevétele. Az impresszionista és modern műalkotásokért több mint 180 millió dollárt fizettek a gyűjtők.


Egymilliót adtak egy nem működő tollért

2009. november 04.

Egy lengyel politikus több mint egymillió forintnak megfelelő összeget fizetett ki a lengyel államfő, Lech Kaczynski árverésre bocsátott töltőtolláért. Az íróeszköz éppen akkor mondta fel a szolgálatot, amikor az elnök alá akarta írni az Európai Unió reformjáról szóló szerződést.


Háromnapos árverést tart a BÁV

2009. november 04.

Háromnapos árveréssel kezdi jövő héten a téli szezont BÁV. Mintegy hétszáz tétel, köztük ékszerek, festmények, iparművészeti tárgyak kerülnek kalapács alá.


2 milliárdért vett táncosnőket egy gazdag ázsiai

2009. november 04.

Edgar Degas pasztellképe, a Táncosnők kétmilliárd forintnyi dollárért kelt el a Christie's őszi árverési szezonjának nyitányán, Pablo Picasso iránt azonban kisebb volt az érdeklődés, a Tete de Femme című kép végül nem talált gazdára.


Kudarccal zárult a Ferenczi Galéria árverése

2009. október 30.Immár az ötödik árverését rendezte szerdán és csütörtökön a Ferenczi és Tsai Galéria. Még nagyon közeli az előző, szeptember közepi, lazára sikeredett aukció emléke, ám a mostani még ennél is rosszabb eredménnyel végződött. A második napon mindössze ketten licitáltak.


Húszmilliós műtárgyat találtak az örökösök

2009. október 29.

Egy brit férfi örökösei találtak rá az I. (Nagy) Péter orosz cárt ábrázoló ritka miniatúrára, aminek értékéről fogalmuk sem volt. A New York-i Sotheby's aukciósházban kerül majd kalapács alá a műtárgy, amiért a szakértők szerint akár húszmillió forintot is kaphatnak.


Kurtizánokat és torreádorokat ábrázoló képeket árvereznek el

2009. október 20.

Picasso négy műve, köztük a Kurtzinánok és torreádorok jelenti a legnagyobb attrakciót a Christie's impresszionista és modern alkotásokat kínáló árverésén. Az érdeklődők Monet, Matisse, Degas és Pissarro képeire is licitálhatnak a november elején esedékes aukción.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5