Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 627 találat van a Deluxe.hu oldalon

Eladó egy háborús hős több milliós órája

2009. december 08.

Több mint ötmillió forintot is érhet az óraritkaság, amelyet az Antiquorum e havi New York-i árverésén kínálnak árverésre. A Longines Hour Angle egy neves pilóta, Major Ross F. Cole tulajdona volt. A második világháború hőse a híres 22-es bombázási egység parancsnoka volt.


Kétszáz éves konyakot árverez el egy étterem

2009. december 08.

A nagy múltú párizsi La Tour d'Argent étterem hétfőtől borospincéjének kincseiből 18 ezer palack ritkaságot bocsát árverésre. A kikiáltási árak a tíz eurós boroktól a 2500 eurós konyakokig tartanak.


Elárverezik a világ leggazdagabb örökösnőjének borait

2009. december 06.

A Christie’s december 9-én fogja elárverezni azt a három palack 1929-es évjáratú bort, amelyek a rejtélyes körülmények között meghalt milliárdosnő, Doris Duke pincészetében készültek.


Több mint egymilliárdot adtak a tinédzser fiúért

2009. december 04.

Több mint 6,9 millió dollárért (1,2 milliárd forintért) kelt el Andrew Wyeth amerikai festőművész Above the Narrows (A szoros felett) című festménye szerdán a New York-i Christie's aukciósházban.


Nem hibátlan a gyémántpiac új rekordere

2009. december 02.

Közel kétmilliárd forintért, azaz pontosan 10,8 millió dollárért cserélt gazdát egy ritkaságnak számító 5 karátos rózsaszín gyémánt a Christie's aukciósház hongkongi árverésén.


Hétszeres áron keltek el a cári család kincsei

2009. december 02.

A becsült 7,1 millió fontos, 2,1 milliárd forintos ár hétszereséért keltek el egy londoni árverésen a közelmúltban előkerült orosz Romanov-kincsek.


Taroltak a kínai klasszikusok Hongkongban

2009. december 02.

Kiváló eredményekkel zárult a Christie's aukciósház hongkongi árverése, ahol a hagyományos kínai festészet műalkotásainak és mestereinek tündöklése szinte teljesen elhalványította a kortárs művészeti alkotásokat.


Csaknem százmilliót ért a 186 éves végrendelet

2009. december 01.

Rekord összegért, félmillió svájci frankért kelt el egy Ludwig van Beethoven által írt levél a svájci Baselben tartott aukción. A dokumentum a zeneszerző egyik - de nem utolsó - végrendelete volt.


Új szereplő a magyar aukciós piacon

2009. november 30.

A Falk Miksa utcában új galéria nyitotta meg a kapuit. Az új néven és új tulajdonosi felállással induló Ferenczi és Szénássy Aukciósház megnyitóján már licitpárbaj alakult ki. A bútorok és festmények első nagyszabású aukciójára december elején kerül sor.


Eladó Roman Polanski és néhai felesége meztelen fotója

2009. november 26.

Roman Polanski és néhai felesége, Sharon Tate negyven éve készült közös meztelen fotója kerül kalapács alá egy decemberi New York-i árverésen. A becslések szerint 1,8 millió forintot is adhatnak a korábban nyomtatásban is megjelent fotóért.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5