Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 627 találat van a Deluxe.hu oldalon

Korábban indul az aukciós szezon Magyarországon

2010. február 24.

Előre menekülnek az aukciós házak és az antikváriumok 2010-ben: idén minden eddiginél korábban, már februárban indul a hazai aukciós szezon. A héten a Belvedere, a Fény és az Arte Galéria is megrendezi szezonnyitó árverését.


Tízmilliók szerelmes levelekért

2010. február 18.

Kalapács alá kerülnek John Fitzgerald Kennedy, az Egyesült Államok 35. elnökének titkos szerelmes levelei, amelyeket 1953 és 1955 között írt egy svéd lánynak. Az árveréstől húszmillió forintnak megfelelő dollárt várnak a szervezők.


Kétmilliót fizettek egy kutyanyakörvért

2010. február 17.

Több mint kétmillió forintnyi összeget fizetett ki egy gyűjtő Charles Dickens kutyájának nyakörvéért egy New York-i aukción.


Rekordbevétel a világ legnagyobb nercprémárverésén

2010. február 12.

Rekordbevételre tett szert négynapos árveréséből a világ legnagyobb, nercprémekkel kereskedő aukciósháza Dániában.


A világ legdrágább borai

2010. február 12.

A luxusborok hátterében szinte mindig nagyon alacsony terméshozam, rendkívül gondos szelekció és többnyire kézimunka áll. Nevezik őket ikonboroknak, kultuszboroknak, kézműves boroknak vagy garázsboroknak. Utánanéztünk, melyek 2010-ben a világ legdrágább borai.


Félmilliárdért szellemvárost vett egy orosz

2010. február 08.

Elárverezték a hét végén a szovjet hadsereg kivonulása után elnéptelenedett, 70 épületből álló lettországi szellemvárost, egy orosz befektető 3,1 millió dollárt (500 millió forint) fizetett érte.


Telefonon vásárolták meg a 20 milliárdos bronzszobrot

2010. február 04.

Megdőlt minden idők árverési rekordja a Sotheby's aukciósház szerda esti londoni licitjével, bruttó 65 millió fontért (20 milliárd forintért) kelt el a múlt században élt svájci szobrász, Alberto Giacometti egyik alkotása. A Christie's aukciósház árverésén pedig a vártnál kétszer magasabb áron kelt el Picasso egyik képe.


Megmagyarázhatatlan érdeklődés a hárommilliárdos festmények iránt

2010. február 01.

Paul Cézanne és Gustav Klimt egy-egy tízmillió fontnál (3,1 milliárd forintnál) is többre becsült festményét, valamint Alberto Giacometti kivételes bronzszobrát kínálja soron következő nagyszabású árverésén a Sotheby's aukciósház. Az egyik társelnök szerint a megmagyarázhatatlan érdeklődés ezek iránt egyáltalán nem ésszerű.


Több mint egymillió forint egy félig elszívott szivarért

2010. február 01.

4500 fontért, átszámítva 1,35 millió forintért kelt el egy Winston Churchill által félig elszívott szivar egy pénteki angliai árverésen.


Hugh Jackman és Vilmos herceg Valentin-napra

2010. január 26.

A Charitybuzz internetes oldalon különleges Valentin-napi ajándékra tehetünk szert. Olyan luxusutazásokra licitálhatunk, amely során sztárokkal tölthetjük a szabadidőnket. Hugh Jackman és Vilmos herceg is szerepel a kínálatban, de a Fehér Házban is tehetünk egy exkluzív túrát, ha meg tudjuk fizetni.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5