Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 627 találat van a Deluxe.hu oldalon

Elégedett az 1,3 milliárdos vételárral a ritka kék gyémánt új gazdája

2010. április 09.

Több mint hatmillió dollárért, vagyis 1,3 milliárd forintért talált gazdára egy ritka kék gyémánt a Sotheby's aukciósház hongkongi árverésén.


Kalapács alatt Lacroix utolsó kollekciója

2010. március 30.

Rekordösszeget hozott Christian Lacroix francia divatdiktátor a Patou ház számára készített utolsó kollekciójának árverése.


Többszázmilliós rekordár Pata Sanzsen festményéért

2010. március 25.

Közel hárommillió dolláros, vagyis 586 millió forintos rekordáron kelt el a Sotheby's árverésén egy klasszikus kínai festmény. Pata Sanzsen képe többszörösen felülmúlta a várakozásokat.


Andrew Lloyd Webber eladja a tízmilliárdos Picasso-képét

2010. március 18.

Pablo Picasso spanyol festő korai, kék korszakának egyik ritkasága a Christie's aukciósház júniusi londoni árverésének legdrágábbra becsült tétele. Az abszintivó című képet Andrew Lloyd Webber világhírű zeneszerző adja el.


Jó áron keltek el a palackozott szellemek

2010. március 10.

Közel 400 ezer forintnyi összegért kel el két új-zélandi palackozott szellem, a portéka több mint 200 ezer ember érdeklődését keltette fel, ennyien keresték fel a kísérteteket áruló honlapot.


Kísértetet árulnak szenteltvízben több százezerért

2010. március 08.

Kísérteteket árverez az interneten egy új-zélandi nő. Jelenleg szenteltvizes üvegcsében tartózkodnak.


900 millió forintot adtak a hetes rendszámért

2010. március 03.

Elkelt a világ harmadik legdrágább rendszáma. A helyszín "természetesen" Abu Dzabi, a szám a hetes, az ár 4,6 millió dollár, 910 millió forint. A Közel-Keleten az egy számjegyű rendszámok aranyat érnek, és aukciókon cserélnek gazdát.


Csaknem tízmilliót fizettek egy Chanelért

2010. február 26.

A vártnál sokkalta magasabb áron, 35 ezer euróért, vagyis 9,5 millió forintért kelt el a Chanel-ruhákból és kiegészítőkből rendezett párizsi árverésen egy 1923-as viselet, amelyet maga Coco Chanel tervezett. Egy haute couture ruhát is a becsült ár felett adtak el.


Árverésen Viktória királynő selyemharisnyája

2010. február 25.

Kalapács alá kerül Viktória brit királynő kézzel varrott selyemharisnyája Edinburghban. A várakozások szerint legalább négyszáz fontot adnak majd a ruhadarabért, ami állítólag más színben tünteti fel előttünk az uralkodót.


A leghíresebb áruházak Nagy-Britanniában

2010. február 25.

Nagy-Britannia Európa egyik kereskedelmi központja: klasszikus minőséget és multikulturális sokféleséget nyújt egyszerre. London legendás áruházaiban és piacain mindent megtalálhatunk, de a többi nagyvárosban, kis boltokban és vidéken is érdemes körülnézni. Épp a változatosság és az árubőség miatt érdemes utazás és vásárlás előtt tájékozódni. Ebben segítünk.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5