Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 627 találat van a Deluxe.hu oldalon

Angel Merkel első nyugati kocsiját sokszoros áron adták el

2012. május 02.

Több mint 10 ezer euróért kelt el egy internetes árverésen Németországban Angela Merkel kancellár első nyugati gyártmányú személygépkocsija, egy 1990-es évjáratú Volkswagen Golf II, amely csak néhány száz eurót érne, ha nem lenne kapcsolatba hozható az egykori keletnémet politikus nevével.


Egyszerre adják el Picasso múzsáit

2012. április 25.

Hosszú és szenvedélyes életet tudhatott magáénak Pablo Picasso, talán emiatt is vált a XX. század egyik legkeresettebb festőjévé. A Christie's aukciós ház május 1-jén e szenvedélyes férfinak állít emléket, amikor egyszerre bocsát eladásra hat olyan képet, amelyeket múzsáiról festett.


Egycentesért adtak egymillió dollárt

2012. április 21.

Egy 1792-ben próbapéldányként vert egycentes talált gazdára 1,15 millió dollárért (közel 260 millió forintért) egy Chicago külvárosában megrendezett árverésen.


9 milliárd forint egyetlen festményért?

2012. április 07.

Akár a rekordot jelentő 40 millió dollárt (kilenc milliárd forint feletti összeget) is megadhatják Yves Klein francia művész egy festményéért májusban egy New York-i aukción.


26 millióért kelt el a Titanic étlapja

2012. április 02.

Hetvenhatezer fontért (25,8 millió forint) kelt el a száz éve elsüllyedt Titanic óceánjáró első osztályú éttermének egyik étlapja egy angliai árverésen.


A királyok kedvenc gyémántja

2012. március 01.

Évszázadokon át királyok, királynék és hercegek sóvárogtak érte, szövetséget kovácsolt országok között, de volt, hogy a koronás fők adósságukat rendezték vele: hamarosan pedig kalapács alá kerül az a szépséges gyémánt, amelyet a Beau Sancy néven ismer a világ.


Luxusutakat és gyakornoki állást árvereznek el

2012. február 13.

Kortárs művészek, divattervezők, hírességek és tehetős filantrópok által felajánlott tárgyak, divatcikkek és luxusutazások kerülnek árverésre a Christie's aukciós ház nagyszabású éves zöldárverésén (Green Auction), amelynek várhatóan milliós bevételét teljes egészében a környezetvédelem támogatására fordítják.


Elárvereznek egy felhőkarcolót

2012. február 08.

Nyilvános aukción értékesítik Atlanta legmagasabb felhőkarcolóját, mert jelenlegi tulajdonosa nem képes fizetni a jelzálog törlesztőrészleteit.


Átírta a legdrágább művek listáját a most eladott Cézanne-kép

2012. február 06.

Rekordot jelentő összegért, 250 millió dollárért tett szert Paul Cézanne egy festményére a katari uralkodócsalád sajtóértesülések szerint. A posztimpresszionista kép ezzel a műkincspiacon valaha látott legmagasabb összegért cserélt gazdát, és átírta a legdrágább képek listáját.


Vilmos herceg veheti meg a világ legdrágább Valentin-napi ajándékát

2012. február 04.

Alex Carroll egy Valentin-napi aukción értékesítené a világ legrégebbinek számító óráját, amelyet maga készített. Az árverés egymillió dollárról indul, a bevételt jótékony célokra fordítják.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5