Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 84 találat van a Deluxe.hu oldalon

285 milliárdos örökségért pereskednek a hercegnő örökbefogadott gyerekei

2009. október 14.

Egy olasz hercegi család egymilliárd fontos vagyona miatt pereskednek az arisztokraták örökbefogadott gyerekei. Az egyikük attól tart, hogy a másik béranyák által világra hozott gyermekei és részesülhetnek a mesés örökségből.


Ingyen osztogatja magazinját a monacói hercegnő

2009. október 05.

Ökológiai témájú folyóiratot alapított Charlotte Casiraghi, Caroline monacói hercegnő lánya. Az Ever Manifesto című kiadványt ingyenesen osztogatják majd az olyan nagyszabású divat-, dizájn- vagy építészeti rendezvényeken, mint például a milánói divathét.


Harry herceg a levegőben ünnepelte, hogy milliomos lett

2009. szeptember 16.

A levegőben ünnepelte 25. születésnapját Harry herceg, aki ezentúl hozzáférhet öröksége egy részéhez. Pilótavizsgája részeként helikopteres gyakorlórepülést hajtott végre a légierőnél Birmingham közelében.


7 millió forintos ajándéklistát készített a hercegi pár

2009. szeptember 11.

A friss házas kenti herceg, Lord Frederick és Sophie Winkleman vendégeinek igen mélyen a pénztárcájukba kellett nyúlniuk, ha meg akarták vásárolni a fiatal pár nászajándék-listáján található tételeket. A szerénynek éppen nem mondható kívánságok teljesítésére összesen 7 millió forintnak megfelelő összeget kellett szánniuk.


136 millióba került a fejedelem ruhájának javítása

2009. szeptember 08.

Több mint félmillió euróba, azaz 136 millió forintba került a 16. századi Németországban élt Móric választófejedelem hercegi díszruhájának restaurálása. A munka hét évig tartott.


Összeállították az ötven leggazdagabb arab listáját

2009. szeptember 01.

Ismét összeállította a leggazdagabb ötven arab listáját az Arabian Business című lap. A mágnások és sejkek ismét szegényebbek lettek december óta, a győztes azonban megőrizte első helyét.


Olcsó albérletre cserélte a 775 szobás palotát a hercegnő

2009. augusztus 13.

Szerény albérletre cseréli a 775 szobás Buckingham Palotát Eugenie hercegnő. II. Erzsébet unokája a jövő hónapban kezdi meg tanulmányait a Newcastle Egyetemen, és ragaszkodott ahhoz, hogy barátaival lakjon együtt.


Meghalt a világ egyik legszebb asszonyának tartott királynő

2009. július 30.

Elhunyt Gayatri Devi, Dzsaipur utolsó királynője, akit a világ egyik legszebb asszonyának tartottak. Az asszony húszéves korában ment feleségül Dzsaipur néhai maharadzsájához.


Negyedmilliós szerelmi fészket vásárolt a hercegnő

2009. július 29.

Negyedmilliós szerelmi fészket vásárolt partnerével közösen Zara Phillips hercegnő. A 26 éves arisztokrata a híresztelések ellenére még mindig nem megy férjhez.


Hetente több mint tízmillió kell a grófnő megélhetéséhez

2009. július 14.

A házassági szerződésben szereplő összeg mintegy háromszorosát, csaknem 20 milliárd forintot követel férjétől egy válófélben levő svéd grófnő. A hatalmas összegre azért van szüksége, mert állítása szerint hetente 53 ezer dollár szükséges kiadásai fedezéséhez.


1 2 3 4 5 6 7 8 9


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5