Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 2 találat van a Deluxe.hu oldalon

Lézert és hyaluronsavat az arcra

2009. június 11.

Tesztkörutunk legújabb állomásaként a napjainkban sokat emlegetett hyaluronsav hatásait vizsgáltuk meg. A fecskendős módszer helyett egy fájdalommentes, lézerterápiás formában igyekeztünk szépülni, mégpedig a Levendula Day Spa Vitacontrol Lasersystem kezelésén. Bár a lézeres jelző sokaknak riasztónak tűnhet, a 90 percet simán túléltük. A ránckezdemények kevésbé.


Gyémánt és LED-lámpák szike helyett

2009. március 26.

A legtöbb nő szinte bármit megadna azért, hogy megőrizze bőre fiatalságát és ragyogását, vagy megakadályozza a nem kellően óvott, a túlzott napozástól károsodott arcbőrét. Az Allure magazin tesztje alapján mutatunk be néhány anti-aging szérumot és terápiát, amelyek nemcsak a ráncok, hanem a pigmentfoltok eltüntetésére is hatásosnak bizonyultak.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5